Tom's näytönohjainopas: testissä 32 keskitason näytönohjainta

Kirjoittaja Panu Roivas,

Tom's näytönohjainopas: testissä 32 keskitason näytönohjainta
Näytönohjainmarkkinat ovat tällä hetkellä pullollaan kortteja joita on vaikeaa tai mahdotonta erottaa toisistaan. Tarjolla on kymmeniä eri valmistajien omia ratkaisuja samasta AMD:n tai Nvidian referenssimallista, mutta mikä niistä kannattaa valita? Tom's Hardware sai testiin 32 keskitason näytönohjainta, ja päätti ottaa asiasta selvää.

Artikkelissa keskitytään AMD:n ja Nvidian keskisarjan kortteihin, GTX 550 Ti:stä GTX 560 Ti:n ja Radeon HD 6790:stä Radeon HD 6950:n. Testissä on mukana sopimusvalmistajien erikoiskorttien lisäksi AMD:n ja Nvidian referenssimallit jotka toimivat mittatikkuna erikoismalleille. Tutustumme korttien suorituskyvyn lisäksi niiden tehonkulutukseen ja meluntuottoon, ja valitsemme parhaat näiden kolmen kategorian perusteella.

Tom's näytönohjainopas: testissä 32 keskitason näytönohjainta

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille