Acerilta WiDi-tuellinen Aspire 5755 -kannettava

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Acerilta WiDi-tuellinen Aspire 5755 -kannettava
Acer on esitellyt uutta multimediakäyttöön tarkoitettua Aspire 5755 -kannettavaa. Sen eräs keskeisimmistä piirteistä on tuki Intelin kehittämälle Wireless Display -näyttöteknologialle, jonka ansiosta tietokoneella esitettävän kuvan saa siirrettyä langattomasti esimerkiksi televisioon.

Tietokoneessa on 1366x768-resoluutioinen 15,6 tuuman LED-taustavalaistu näyttö. Sen lisäksi uudesta Aspiresta löytyy Sandy Bridge -suoritin (kalliimmissa versioissa Core i7-2820QM) ja Nvidian Optimus-teknologiaa tukeva GeForce GT 540M -näytönohjain. Muistia pitäisi löytyä joka rintamalla tarpeeksi, sillä muovikuorten sisään on mahdollista saada kahdeksan gigatavun edestä DDR3-muistia ja teratavun kovalevyn. Halutessaan koneen saa ostettua Blu-ray-asemalla varustettuna.

Liitäntöjen suhteen WiDi-tuellinen Aspire tarjoilee WLANin (b/g/n) lisäksi HDMI-paikan, kortinlukijan, Bluetooth 3.0:n ja 3,5 millimetrin liitännät.

Aspire 5755:n suositushinnaksi on ilmoitettu 899 puntaa eli noin 1030 euroa.

1 kommentti

ArttuH5N1
WiDi, melko mielenkiintoista.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille