Intelin 7-sarjan piirisarjat ilmestyvät maalis-huhtikuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intelin 7-sarjan piirisarjat ilmestyvät maalis-huhtikuussa
Intelin seuraavan sukupolven Ivy Bridge -prosessoreiden on huhuttu myöhästyvän ensi vuoden alusta kevääseen. Tieto näyttäisi saavan kokoajan lisää varmennusta, varsinkin nyt kun DigiTimes kertoi Panther Point -piirisarjojen (7-sarja) ilmestyvän maalis-huhtikuussa.

Kuluttajamarkkinoille suunnatut Z77-, Z75- ja H77-piirisarjat sisältävät DigiTimesin mukaan HDMI- ja DisplayPort-audioulostulot, kaksi SATA 6 Gbps -porttia, neljä USB 3.0 -porttia sekä kymmenen USB 2.0-paikkaa. Lisäksi piirisarjoista löytyy Z68:sta tuttu Smart Response -tuki. Uutisen perusteella ainoastaan kahdesta ensinnä mainitusta piirisarja löytyy mahdollisuus ylikellotukselle.

Myös yrityskäyttöön tarkoitettujen piirisarjojen on tarkoitus ilmestyä ensi kevään aikana.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille