Apple julkaisee uudet MacBook Airit ensi viikolla?

Kirjoittaja Panu Roivas,

Apple julkaisee uudet MacBook Airit ensi viikolla?
Monet odottivat OS X lionin ja uusien MacBook Air -kannettavien julkaisua tällä viikolla, mutta niin ei käynytkään. Apple on luvannut Lionin heinäkuulle, ja uusimpien huhujen mukaan uusien MacBook Airien julkaisu tapahtuisi ensi viikon lopulla, torstaina tai perjantaina.

MacBook Airin kerrotaan saavan uusien Sandy Bridge -suorittimien lisäksi Thunderbolt-liitännän, LED-taustavalot näppäimistöön sekä kookkaamman 128 Gt SSD-levyn perusmalliin. Nähtäväksi jää kuitenkin pitääkö uudet huhut paikkaansa sen enempää kuin entisetkään.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille