Apple julkaisee uudet MacBook Airit ensi viikolla?

Kirjoittaja Panu Roivas,

Apple julkaisee uudet MacBook Airit ensi viikolla?
Monet odottivat OS X lionin ja uusien MacBook Air -kannettavien julkaisua tällä viikolla, mutta niin ei käynytkään. Apple on luvannut Lionin heinäkuulle, ja uusimpien huhujen mukaan uusien MacBook Airien julkaisu tapahtuisi ensi viikon lopulla, torstaina tai perjantaina.

MacBook Airin kerrotaan saavan uusien Sandy Bridge -suorittimien lisäksi Thunderbolt-liitännän, LED-taustavalot näppäimistöön sekä kookkaamman 128 Gt SSD-levyn perusmalliin. Nähtäväksi jää kuitenkin pitääkö uudet huhut paikkaansa sen enempää kuin entisetkään.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista