Lenovon IdeaPad K1 -tabletien toimitukset alkavat vihdoin

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Lenovon IdeaPad K1 -tabletien toimitukset alkavat vihdoin
Jo keväästä lähtien verkkokauppojen sivuilla on saattanut törmätä Lenovon Android-pohjaiseen IdeaPad K1 -tabletiin. Sivuilla on kerrottu, että tuote ilmestyy kesäkuussa. Konetta ei ole kuitenkaan näkynyt, mutta nyt sitä himonneiden odotusaika alkaa olla vihdoin lopussa, sillä sen toimitusten on kerrottu alkaneen.

IdeaPad K1:ssä on 10,1 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus yltää 1280x800:aan pikseliin. Android Honeycomb -käyttöjärjestelmällä terästettyä tablettia pyörittää kaksiytiminen ja gigahertsin kelloilla varustettu Tegra 2 -järjestelmäpiiri.

Liitäntöjen puolesta K1:stä löytyy microSD-paikka, microHDMI-ulostulo, SIM-korttipaikka ja 3,5 mm:n kuulokeliitäntä. Lisäksi laitteeseen on isketty viiden megapikselin pääkamera ja toinen kahden megapikselin kamera videopuheluita varten.

Tabletti maksaa 499 dollaria.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

ArttuH5N1
ArttuH5N1
Ihmettelenpä vain, että miksi näissä on tehoja vaikka muille jakaa, kun miniläppäreissä niitä ei ole?

Kommentoi uutista