Apple julkaisee uudet MacBookit ja Mac minit – ehkä Mac Pronkin

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Apple julkaisee uudet MacBookit ja Mac minit – ehkä Mac Pronkin
Applen on huhuttu aiemmin julkaisevan uudet Mac Pro- ja Mac mini -tietokoneet viimeistään ensi kuussa. Tieto voi olla osittain väärä, sillä Mac Pro -koneiden kohtalo on vielä epäselvä. Uusien juorujen mukaan Apple tuo markkinoille myös päivitetyn version MacBook-kannettavasta.

Mac Pro voi ilmestyä vielä elokuussa, mutta sen tuotekoodia ei ole vielä onnistuttu löytämään. MacBookin ja Mac minien koodit ovat jo tiedossa.

Uusien MacBookien ominaisuuksista ei ole vielä olemassa tarkkaa tietoa. Koneesta löytynee kuitenkin lähes varmasti Thunderbolt-liitäntä, Sandy Bridge -prosessori sekä OS X Lion -käyttöjärjestelmä. Lionin julkaisun on luvattu tapahtuvan heinäkuussa, mikä tarjoaisi sopivan ajankohdan uusien tietokoneidenkin julkaisulle.

Mac mineistäkin on tiedossa uudet versiot. Niiden uudistuksista tiedetään vielä kovin vähän, mutta MacBookin kohdalla mainitut ominaisuudet löytynevät niistäkin. Mac mineistä tulee markkinoille kolme versiota: yksi palvelinkäyttöön, toinen kotikäyttöön ja kolmas, jossa on tehokkaampi suoritin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista