Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (6)

Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy
Tallennusratkaisuihin erikoistunut Western Digital on julkaissut uuden sukupolven My Book Studio -kovalevymalliston. Ulkoisten kovalevyjen kotelointi jäljittelee Mac Pron ulkonäköä.

Uuteen My Book Studio -sarjaan ilmestyy yhden, kahden ja kolmen teratavun kovalevyllä (Caviar Green) varustetut mallit. Asemista löytyy FireWire 800- ja USB 2.0 -liittimet. Varustelutasoa täydentää automaattinen varmuuskopiointi ja rautatason salaus. Mallisto on suunnattu nimenomaisesti Mac-käyttäjille, sillä se on formatoitu Mac-yhteensopivaksi. Windows- ja Linux-käyttäjien on formatoitava asema omaan käyttöön sopivaksi.

My Book Studio -mallisto on saatavilla Western Digitalin omasta verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Hintaa asemilla on 149,99 (1 TB), 199,99 (2TB) ja 249,99 dollaria (3TB). Aseman kotelo on valmistettu alumiinista, mutta yhden ja kahden teratavun malleista tulee myyntiin myös muovikoteloidun versiot.

6 kommenttia

kolmis
Hinnatkin on näköjään suunnattu mac käyttäjille.

Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.

KalikoJak
eikä edes usb 3:a/thunderbolt (mac users)... aika pettymys näin kalliista kovosta :/ @1 samaa mieltä. oikein laitettu että suunnattu mac käyttäjille. Ihan kun näillä olis tosiaan väliä kummalle käyttikselle alustettu. :D

Kertokaa miksi näitä on kannattava myydä.

Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.

Abexi
Ai miksi kannattaa myydä? No koska ne on hienonnäköisiä ja hassun hauskat mac ihmiset ostavat niitä kun se sopii hienosti sen omppupomppu koneen viereen, sille valkoiselle pianolakatulle pöydälle, missä ei ole muuta kuin näyttö ja näppäimistö ja hiiri. Ja koska se näyttää hienolta ja se maksaa enemmän kuin vähän rumempi samoilla ominaisuuksilla varustettu, niin sen on oltava siksi paljon parempikin. Parasta olisi jos tätä saisi apple-storesta pieneen ylihintaan niin voi olla varma että se on vielä parempi kuin WD:n verkokaupasta ostettu loota.

Ehkä vähän kärjistetty tarina mac-ihmisistä, mutta tuollaisten takia niitä kannattaa myydä ja pakko myöntää että onhan tuo nyt ihan hieno. En tosin itse ostaisi.
matpaa
Ei ole pianolakattu pöytä ja on tässä vähän muutakin tavaraa, kuin näppis ja hiiri.
Mäkeissä on kieltämättä hieman tuota omppu-lisää hinnassa. Jostain kumman syystä ne kuitenkin tahtovat toimia todella hyvin ja käytettävyys on aivan omaa luokkaansa.
Se, että WD tai muu kolmas osapuoli apinoi ulkoasua, ei luonnollisestikaan tarkoita, että se olisi mäkki ja ei myöskään ole lupaus tuotteen toimivuudesta tai käytettävyydestä, jolloin tuota omppu-lisää ei pitäisi noissa hinnoissa tämän logiikan mukaan olla.
Toinen asia on sitten tämän artikkelin otsikko: "Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy". Miten kovalevy voi jäljitellä kannettavaa tietokonetta ?
Jäljitteleekö WD:n punainen ulkoinen kiintolevy sitten Ferraria ? ;)
Kaakatus
Originally posted by matpaa:
Toinen asia on sitten tämän artikkelin otsikko: "Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy". Miten kovalevy voi jäljitellä kannettavaa tietokonetta ?
Jäljitteleekö WD:n punainen ulkoinen kiintolevy sitten Ferraria ? ;)
Mac Prohan ei ole läppäri vaan pöytäkone. (: http://www.tietokoneopas.com/kuvat/tuotekuvat/83417a.jpg
Sanoisin, että sitä tuo jäljillee suht hyvin.

Antec P180B, Asus P5K, Intel Q9550 @ 3.6GHz, Ati HD 6950, WD 320GB&2TB, Samsung 2x1TB&750Gt, 8192Mb DDR2 800MHz, Creative X-FI Platinium, Sennheiser HD-555, Behringer Truth B2030 Aktiivit, M-Audio Fast Track Pro.

xbkrypt0n
Näyttää ihan WDTV:ltä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille