AfterDawn logo

Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
6 kommenttia

Tallennusratkaisuihin erikoistunut Western Digital on julkaissut uuden sukupolven My Book Studio -kovalevymalliston. Ulkoisten kovalevyjen kotelointi jäljittelee Mac Pron ulkonäköä.

Uuteen My Book Studio -sarjaan ilmestyy yhden, kahden ja kolmen teratavun kovalevyllä (Caviar Green) varustetut mallit. Asemista löytyy FireWire 800- ja USB 2.0 -liittimet. Varustelutasoa täydentää automaattinen varmuuskopiointi ja rautatason salaus. Mallisto on suunnattu nimenomaisesti Mac-käyttäjille, sillä se on formatoitu Mac-yhteensopivaksi. Windows- ja Linux-käyttäjien on formatoitava asema omaan käyttöön sopivaksi.

My Book Studio -mallisto on saatavilla Western Digitalin omasta verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Hintaa asemilla on 149,99 (1 TB), 199,99 (2TB) ja 249,99 dollaria (3TB). Aseman kotelo on valmistettu alumiinista, mutta yhden ja kahden teratavun malleista tulee myyntiin myös muovikoteloidun versiot.

6 KOMMENTTIA

kolmis1/6

Hinnatkin on näköjään suunnattu mac käyttäjille.

KalikoJak2/6

eikä edes usb 3:a/thunderbolt (mac users)... aika pettymys näin kalliista kovosta :/ @1 samaa mieltä. oikein laitettu että suunnattu mac käyttäjille. Ihan kun näillä olis tosiaan väliä kummalle käyttikselle alustettu. :D

Kertokaa miksi näitä on kannattava myydä.

Abexi3/6

Ai miksi kannattaa myydä? No koska ne on hienonnäköisiä ja hassun hauskat mac ihmiset ostavat niitä kun se sopii hienosti sen omppupomppu koneen viereen, sille valkoiselle pianolakatulle pöydälle, missä ei ole muuta kuin näyttö ja näppäimistö ja hiiri. Ja koska se näyttää hienolta ja se maksaa enemmän kuin vähän rumempi samoilla ominaisuuksilla varustettu, niin sen on oltava siksi paljon parempikin. Parasta olisi jos tätä saisi apple-storesta pieneen ylihintaan niin voi olla varma että se on vielä parempi kuin WD:n verkokaupasta ostettu loota.

Ehkä vähän kärjistetty tarina mac-ihmisistä, mutta tuollaisten takia niitä kannattaa myydä ja pakko myöntää että onhan tuo nyt ihan hieno. En tosin itse ostaisi.

matpaa4/6

Ei ole pianolakattu pöytä ja on tässä vähän muutakin tavaraa, kuin näppis ja hiiri.
Mäkeissä on kieltämättä hieman tuota omppu-lisää hinnassa. Jostain kumman syystä ne kuitenkin tahtovat toimia todella hyvin ja käytettävyys on aivan omaa luokkaansa.
Se, että WD tai muu kolmas osapuoli apinoi ulkoasua, ei luonnollisestikaan tarkoita, että se olisi mäkki ja ei myöskään ole lupaus tuotteen toimivuudesta tai käytettävyydestä, jolloin tuota omppu-lisää ei pitäisi noissa hinnoissa tämän logiikan mukaan olla.
Toinen asia on sitten tämän artikkelin otsikko: "Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy". Miten kovalevy voi jäljitellä kannettavaa tietokonetta ?
Jäljitteleekö WD:n punainen ulkoinen kiintolevy sitten Ferraria ? ;)

Kaakatus5/6

Originally posted by matpaa:

Toinen asia on sitten tämän artikkelin otsikko: "Western Digitalilta Mac Prota jäljittelevä ulkoinen kovalevy". Miten kovalevy voi jäljitellä kannettavaa tietokonetta ?
Jäljitteleekö WD:n punainen ulkoinen kiintolevy sitten Ferraria ? ;)

Mac Prohan ei ole läppäri vaan pöytäkone. (: http://www.tietokoneopas.com/kuvat/tuotekuvat/83417a.jpg
Sanoisin, että sitä tuo jäljillee suht hyvin.

xbkrypt0n6/6

Näyttää ihan WDTV:ltä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT