Asus julkaisee ensimmäiset Cedarview-miniläppärit syyskuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Asus julkaisee ensimmäiset Cedarview-miniläppärit syyskuussa
Uutisoimme aiemmin Asuksen aikeista julkaista ensimmäisen MeeGo-läppärin tässä kuussa. Yhtiön muidenkin läppärijulkaisujen aikatauluista on nyt saatu lisää tietoa.

Asuksen on tarkoitus julkaista ensimmäiset Intelin Cedarview-Atomeihin perustuvat miniläppärit syyskuussa, kouluun paluu -sesonkia varten. Minikannettavia julkaistaan aluksi kaksi: Eee PC 1025C ja 1025CE.

Jälkimmäisestä löytyy nopeampi N2800-prosessori ja ensimmäisestä N2600. Molemmista löytyy USB 3.0- ja USB 2.0 -liittimet, 10,1 tuuman näyttö (1024x600), HDMI-ulostulo sekä 500 gigatavun kovalevy. Käyttöjärjestelmänä on Windows 7 Starter ja niiden suositushinnat ovat 249 ja 279 dollaria.

Syyskuulla uunista ulos tulevat myös erittäin ohuet UX21- ja UX31-ultrabookit. Ne eroavat toisistaan vain koossa: ensimmäisestä löytyy 11,6 ja jälkimmäisestä 13 tuuman ruutu. Alumiinikuorten sisältä löytyy Intelin Sandy Bridge -suorittimet ja 64 tai 128 gigatavun SSD-asema. Uusista UX-sarjalaisista löytyy USB 2.0/3.0 -portit sekä microHDMI- ja miniDisplayPort-ulostulot.


2 kommenttia

mbsjoblom
Mulle ei ainakaan kelpaa windows. Kyllä nykyaikaisissa miniläppäreissä tai tableteissa pitäisi olla kuitenkin kunnollinen käyttis. Jää hyllyyn jos joutuu maksamaan veroa Microsoftille. Tyhmä saa olla muttei...
Anonymous User
Pitäisi olla kaupassa tyhjä kone ja helppokäyttöinen asennusmedia (USB-tikku) mukana, niin mukaan voisi paketoida Windowsille vaihtoehtoja, kun 4Gt tikut ei juuri mitään maksa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille