Acerilta tulossa liukunäppäimistöllinen tabletti

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Acerilta tulossa liukunäppäimistöllinen tabletti
Taulutietokonemarkkinat ovat olleet kovassa kasvussa muutamana viime vuotena, mutta kaikkia kosketusnäyttöohjaus ei nappaa koska pidempien tekstien kirjoittelu niillä mielletään hankalaksi. Sen vuoksi useat PC-valmistajat ovat kehittäneet erilaisia minikannettavien ja tablettien hybridejä, joista löytyy kosketusnäytön lisäksi fyysinen näppäimistö.

Tässä hengessä Acerin on kerrottu tuovan markkinoille liukunäppäimistöllä varustetun tabletin. Ratkaisu muistuttaa hyvin läheisesti esimerkiksi Nokia E7- ja HTC Desire Z -älypuhelimien näppäimistöä. Myös Asus on esitellyt tällaista tietokonetta (alla video Asuksen Eee PC Slider).

Tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä ilmestyvä tablet on kooltaan 10-tuumainen ja sisältää ARM-suorittimen. Vaikka suorittimen tarkempi tyyppi onkin epäselvä, niin julkaisuajankohdan perusteella se voisi olla hyvin Nvidian Tegra 3 (Kal-El). Käyttöjärjestelmästäkään ei ole tietoa, mutta on melko turvallista olettaa sen olevan Android (mahdollisesti Ice Cream Sandwich).

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Anonymous User
Anonymous User
Fyysinen näppäimistö on tableteissa turha, koska se lisää laitteen painoa, valmistuskustannuksia, paksuutta ja painoa. Jos käyttjä oikeasti tarvitsee näppäimistöä, niin parempi valinta on ostaa läppäri.
ArttuH5N1
ArttuH5N1
Totta. Tabletti näppäimistöllä? Miksei saman tein osta läppäriä?

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Audacity, äänen parantaminen. 1 Ajuri- ja softaongelmat
Biisiketju 4698 Vapaata keskustelua
Perseilyketju. 2169 Vapaata keskustelua
Pelejä ilmaiseksi 51 PC:n pelit
Windows ohjelmat käy hitaalla/ ei toimi 18 Windows -ongelmat
Television ja läppärin yhdistäminen 8 Televisiot
Latausjohto irti vai ei? 3 Kannettavat tietokoneet
Bitlocker-salaamisen nopeus täyteen kovalevyyn 6 Windows -ongelmat
Topfield-2400 lukituksen poisto 6 Keskustelua kaapeliverkon digibokseista
Microsoft Edge - Keskustelu 1 Windows -ongelmat
Näytä lisää viestejä