Windows 8:n julkaisuaikataulu alkaa selventyä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Windows 8:n julkaisuaikataulu alkaa selventyä
All Things Digital -tapahtumassa ensi kertaa esitellyn Windows 8 -käyttöjärjestelmän julkaisuaikataulu alkaa olemaan pikku hiljaa selvillä. ZDNetin Microsoft-bloggaaja Mary Jo Foleyn saamien tietojen mukaan uusin Windows valmistuu ensi vuoden huhtikuuhun mennessä.

Foleyn luottolähteen mukaan kaikki Windows-versiot (Server, ARM, x86) valmistuvat kaikki samaan aikaan, toisin kuin aiemmin on epäilty. Microsoft on myös vähentänyt kehitysvaiheiden määrää, sillä tiedossa on vain yksi beta ja yksi RC ennen lopullista RTM-versiota.

Windows 8:n beta julkaistaan mitä todennäköisimmin tämän vuoden syyskuussa järjestettävässä BUILD-konferenssissa. Microsoft on luvannut tuolloin paljastaa "kaikki". Release Candidate valmistunee ensi vuoden tammikuussa.

2 kommenttia

kolmis
Onkohan taas laskettu sen varaan että myydään keskeneräinen käyttöjärjestelmä josta käyttäjät itse etsivät virheet?

Olisipa edes vähemmän bling bling kuin windows vista tai 7.

Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.

Jsusi
Originally posted by kolmis:
Onkohan taas laskettu sen varaan että myydään keskeneräinen käyttöjärjestelmä josta käyttäjät itse etsivät virheet?

Olisipa edes vähemmän bling bling kuin windows vista tai 7.
Mulle oo tullu seiskan kanssa kertaakaan sellaista oloa, että käyttäisi keskeneräistä tuotetta... Ja jos bling ei kiinnosta ja käyttiksen tulee näyttää yli 10 vuotta vanhalta, niin voi tietty nykäistä teema-asetuksista windows-classicin kehiin, säätää taskbarin kokoa ja laittaa tekstit ikoneiden oheen. Voi hellanlettas kun oli taas vaikeaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille