Taulukko: iPadin käsittämätön ylivalta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Taulukko: iPadin käsittämätön ylivalta
Applen iPad on täysin ylivoimainen ykkönen ympäri maailmaa, kun eri tablettien suosiota mitataan nettiliikenteen määrällä. BusinessInsider-sivusto on koostanut comScore-yhtiön raportin perusteella taulukon, joka esittää eri tablet-alustojen aiheuttamaa nettiliikennettä eri maissa. iPadin huimat prosenttiluvut kuvaavat hyvin Applen etumatkaa Android-tablettien valmistajiin nähden.

Tuloksissa on analysoitu 13 eri maan Internet-liikenteen määriä kuluvan vuoden toukokuun aikana. Kaikista analysoiduista maista yhtä lukuun ottamatta iPadin osuus tablettien nettiliikenteestä oli vähintään 95 prosenttia.

Yhteenlaskettujen tulosten joukossa Android-tablettien osuudeksi muodostuu 0,6 prosenttia ja "muut" kategoria eli käytännössä RIM:n PlayBook on 0,1 prosenttia kaikesta liikenteestä. Japanissa iPad on saavuttanut huimat 100 prosenttia kaikesta tablet-käytöstä.

Vaikka tablettien liikenteeseen keskittyvät tilastot ovat yhtä Apple-juhlaa, älypuhelinten puolella Android johtaa 54 prosentin osuudella, kun iPhone kaappaa liikenteestä 36 prosentin osuuden. Muille alustoille jää kakusta 10 prosenttia.

2 kommenttia

Matsomppi
"PlayBook-tablettia valmistavan RIM:n kotimaassa Kanadassa iPadin osuus oli "vain" 89 prosenttia."
Menikö nyt ihan oikein? Kanadan kohdalla taulukossa ainakin 95% ja Intiassa olis tuo 89%.

squi
Originally posted by Matsomppi:
"PlayBook-tablettia valmistavan RIM:n kotimaassa Kanadassa iPadin osuus oli "vain" 89 prosenttia."
Menikö nyt ihan oikein? Kanadan kohdalla taulukossa ainakin 95% ja Intiassa olis tuo 89%.

Eihän se ihan oikein mennyt, mikä lie ajatuskatkos näin juhannuksen jälkeen.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille