Taulukko: iPadin käsittämätön ylivalta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Taulukko: iPadin käsittämätön ylivalta
Applen iPad on täysin ylivoimainen ykkönen ympäri maailmaa, kun eri tablettien suosiota mitataan nettiliikenteen määrällä. BusinessInsider-sivusto on koostanut comScore-yhtiön raportin perusteella taulukon, joka esittää eri tablet-alustojen aiheuttamaa nettiliikennettä eri maissa. iPadin huimat prosenttiluvut kuvaavat hyvin Applen etumatkaa Android-tablettien valmistajiin nähden.

Tuloksissa on analysoitu 13 eri maan Internet-liikenteen määriä kuluvan vuoden toukokuun aikana. Kaikista analysoiduista maista yhtä lukuun ottamatta iPadin osuus tablettien nettiliikenteestä oli vähintään 95 prosenttia.

Yhteenlaskettujen tulosten joukossa Android-tablettien osuudeksi muodostuu 0,6 prosenttia ja "muut" kategoria eli käytännössä RIM:n PlayBook on 0,1 prosenttia kaikesta liikenteestä. Japanissa iPad on saavuttanut huimat 100 prosenttia kaikesta tablet-käytöstä.


Vaikka tablettien liikenteeseen keskittyvät tilastot ovat yhtä Apple-juhlaa, älypuhelinten puolella Android johtaa 54 prosentin osuudella, kun iPhone kaappaa liikenteestä 36 prosentin osuuden. Muille alustoille jää kakusta 10 prosenttia.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Matsomppi
"PlayBook-tablettia valmistavan RIM:n kotimaassa Kanadassa iPadin osuus oli "vain" 89 prosenttia."
Menikö nyt ihan oikein? Kanadan kohdalla taulukossa ainakin 95% ja Intiassa olis tuo 89%.

squi
Originally posted by Matsomppi:
"PlayBook-tablettia valmistavan RIM:n kotimaassa Kanadassa iPadin osuus oli "vain" 89 prosenttia."
Menikö nyt ihan oikein? Kanadan kohdalla taulukossa ainakin 95% ja Intiassa olis tuo 89%.

Eihän se ihan oikein mennyt, mikä lie ajatuskatkos näin juhannuksen jälkeen.

Kommentoi uutista