Seuraavan sukupolven Atomeissa odotettua huonompi WiDi-tuki

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Seuraavan sukupolven Atomeissa odotettua huonompi WiDi-tuki
Jo jonkin aikaa on tiedetty, että Intelin Cedar Trail -pohjaisissa mobiiliprosessoreissa on langaton Wireless Display -tuki (WiDi). VR-Zonen julkaiseman dian mukaan ensi syksynä julkaistavissa Cedar-Atomeissa on kuitenkin odotettua heikompi WiDi-yhteensopivuus.

Wireless Display on Intelin itsekehittämä teknologia, joka mahdollistaa kuvan siirron langattomasti laitteesta toiseen. Viimeksi Computexissa Intelin edustaja lupasi, että Cedar Trail -mobiilialustojen avulla voitaisiin siirtää korkeintaan 720p-kuvaa, mutta hän puhui puuta heinää.

VR-Zonen dian mukaan minikannettaville tarkoitettuihin Cedar Trail-M -alustoihin teknologia tulee selvästi puutteellisempana, sillä niissä maksimiresoluutio on rajoitettu 600p:hen. Atom N2600- ja N2800 -pohjaiset miniläppärit kuitenkin yltävät ruudunpäivityksen osalta siirtämään kuvaa 30 fps:n nopeudella.


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille