LaCien uuden tallennusmedian lukunopeus rikkoo 800 MB/s:n rajan

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

LaCien uuden tallennusmedian lukunopeus rikkoo 800 MB/s:n rajan
Ulkoisista tallennusratkaisuistaan tunnettu LaCie aikoo tuoda markkinoille Thunderbolt-liitännöillä varustetun Little Big Diskin, jonka lukunopeuden kerrotaan olevan hulppeat 827,2 megatavua sekunnissa.

Little Big Disk -tallennusmedia tulee saataville 240 GB:n (2x120 GB) ja 500 GB:n (2x250 GB) kapasiteeteilla. Markkinoille on tulossa myös teratavun kiintolevyllä varustettu malli. SSD-asemat on kytketty RAID 0 -tilaan. Kesällä ilmestyvän laitteen taikana on sen kaksi Thunderbolt-liitäntää, joiden ansiosta kaksi LBD:tä voidaan kytkeä toisiinsa ja vielä lisäksi läppäriin ja ulkoiseen näyttöön.

Videolla ulkoisten tallennuslaitteiden suorituskykyä testataan Applen MacBook Prolla, jonka näyttää Little Big Diskin kirjoitusnopeudeksi 352,5 MB/s ja lukunopeudeksi edellä mainitun 827,2 megatavua sekunnissa. LaCien aiempien sanojen mukaan laitteen prototyypillä saavutettiin noin 700 MB/s:n lukunopeus.

Noin 1,5 kiloa painavan laitteen alumiinikuoret on suunnitellut LaCien luottomies Neil Poulton. Thunderbolt-liitännöillä varustetun Little Big Diskin julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu tämän vuoden kesä, mutta myyntihinnasta ei ole vielä hiiskuttu.4 kommenttia

Anonymous User
Otan osaa, jos joku on Lacien ostanut.....Nimimerkillä yhden omistanut ja pari kertaa big diskin ranskaan lähtellyt ja silti toimimattoman saanut. Sisällä oli niin syvältä sutta ja sekundaa, etten ole nähnyt sellaista ohjaus elektroniikkaa edes vanhoissa venäläisissä putkiradioissa. Huh huh..
repino
Hieno asia, mutta epäilyttää tuo apple kontakti.

Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..

Thor1993
Alkaa nopeutta löytyy jo aika kivasti :O
Kelpais.
Anonymous User
Saattaa olla ihan hyvän hintaisia laitteita, mutta apple käyttäjät ovat tottuneet maksamaan vähän ylimääräistä ja tb liitintä ei tietääkseni muilta merkeiltä löydy.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille