LaCien uuden tallennusmedian lukunopeus rikkoo 800 MB/s:n rajan

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

LaCien uuden tallennusmedian lukunopeus rikkoo 800 MB/s:n rajan
Ulkoisista tallennusratkaisuistaan tunnettu LaCie aikoo tuoda markkinoille Thunderbolt-liitännöillä varustetun Little Big Diskin, jonka lukunopeuden kerrotaan olevan hulppeat 827,2 megatavua sekunnissa.

Little Big Disk -tallennusmedia tulee saataville 240 GB:n (2x120 GB) ja 500 GB:n (2x250 GB) kapasiteeteilla. Markkinoille on tulossa myös teratavun kiintolevyllä varustettu malli. SSD-asemat on kytketty RAID 0 -tilaan. Kesällä ilmestyvän laitteen taikana on sen kaksi Thunderbolt-liitäntää, joiden ansiosta kaksi LBD:tä voidaan kytkeä toisiinsa ja vielä lisäksi läppäriin ja ulkoiseen näyttöön.

Videolla ulkoisten tallennuslaitteiden suorituskykyä testataan Applen MacBook Prolla, jonka näyttää Little Big Diskin kirjoitusnopeudeksi 352,5 MB/s ja lukunopeudeksi edellä mainitun 827,2 megatavua sekunnissa. LaCien aiempien sanojen mukaan laitteen prototyypillä saavutettiin noin 700 MB/s:n lukunopeus.


Noin 1,5 kiloa painavan laitteen alumiinikuoret on suunnitellut LaCien luottomies Neil Poulton. Thunderbolt-liitännöillä varustetun Little Big Diskin julkaisuajankohdaksi on ilmoitettu tämän vuoden kesä, mutta myyntihinnasta ei ole vielä hiiskuttu.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

4 kommenttia

Anonymous User
Anonymous User
Otan osaa, jos joku on Lacien ostanut.....Nimimerkillä yhden omistanut ja pari kertaa big diskin ranskaan lähtellyt ja silti toimimattoman saanut. Sisällä oli niin syvältä sutta ja sekundaa, etten ole nähnyt sellaista ohjaus elektroniikkaa edes vanhoissa venäläisissä putkiradioissa. Huh huh..
repino
repino
Hieno asia, mutta epäilyttää tuo apple kontakti.

Internet, Vapaitten ihmisten tapa elää ilman rajoja tai Rajoituksia, ajatus Joka säilyy..

Thor1993
Thor1993
Alkaa nopeutta löytyy jo aika kivasti :O
Kelpais.
Anonymous User
Anonymous User
Saattaa olla ihan hyvän hintaisia laitteita, mutta apple käyttäjät ovat tottuneet maksamaan vähän ylimääräistä ja tb liitintä ei tietääkseni muilta merkeiltä löydy.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Biisiketju 4753 Vapaata keskustelua
Ongelma kuvien lähetyksessä 13 Android -keskustelu
Nokia, Lenovo ja H.264 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Hyvät tarjoukset-ketju 1113 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Microsoft Edge - Keskustelu 6 Windows -ongelmat
AMD 5950X 1 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Windows 11 - Keskustelu 22 Windows -ongelmat
Mahd. tehokas toimistokone 400-500e 2 Uutta tietokonetta ostamassa
kone sammuilee itsestään ja näyttö sekoaa 28 Windows -ongelmat
Pelejä ilmaiseksi 56 PC:n pelit
Näytä lisää viestejä