LaCie CloudBox peilaa paikallisen levyn pilveen

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (5)

LaCie CloudBox peilaa paikallisen levyn pilveen
Ulkoisista tallennusratkaisuistaan tunnettu LaCie on tuomassa myyntiin ulkoisen kiintolevyn, jonka sisältö peilataan pilveen. LaCie CloudBox toimii hyvänä ratkaisuna varmuuskopiointiin, sillä sisältö pysyy tallessa vaikka itse laite katoaa tai hajoaa.

Turvallisuutta lisää kaiken datan automaattinen salaus. Kaikki CloudBox-laitteelle tallennettu data on myös saatavilla verkon kautta, eli se toimii samalla kätevänä tapana jakaa tiedostoja laitteiden kesken myös liikkeellä ollessa.

CloudBox tarjoaa 100 GB tallennustilaa, mikä saattaa loppua kesken isomman videokokoelman varmuuskopioinnissa, mutta johon mahtuu kohtalaisesti hieman pienempiä tiedostoja. Laitteen hintaan kuuluu vuoden mittainen tilaus koko tallennuskapasiteetin pilvivarmistukseen.

Koko laite pilvitallennusmahdollisuuksineen on hinnoiteltu 200 dollariin, mikä on kohtalainen hinta ottaen huomioon esimerkiksi suositun DropBox-palvelun 100 GB 240 dollarin vuosittaisen hinnan. Laitteiden pitäisi saapua myyntiin kesän aikana.


5 kommenttia

kolmis
Eli onko tämä nyt siis NAS joka hoitaa tiedostojen siirron pilveen vai hoitaako erillinen ohjelma sen tietokoneelta käsin? Maksetaanko tässä palvelusta vai itse kovalevystä?

200usd / vuosi vai onko tämä kertamaksu?

Entäpä pilvipalvelun luotettavuus kun hintaa viedään kokoajan alemmas?

Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.

Agent_007
Tuo laite hoitaa itse ajastetusti tiedostojen siirron pilveen (eli siirron voi ajastaa esim. yölle, jolloin ei tule lagipiikkejä päivällä).

http://cloudbox.lacie.com/en/renew.18
eli tuossa paketissa on yhden vuoden jäsenyys mukana, mutta tuon jatkotilauksen hinnasta ei puhuta mitään. Lisäksi tuossa pilvipuolessa on ikäviä keinotekeoisia rajoja esim. tiedostokoolle, joten mikään paras ratkaisu tuo ei ole
http://www.lacie.com/us/support/faq/faq.htm?faqid=10815
Raattis
No onpa harvinaisen turha kapistus. Kuka nykyään edes tekee 100Gt-kovalevyjä?
Voisivat ihan yhtä hyvin myydä pelkkää palvelua.

Tuon laitteen kun ostaa, sitoutuu vähän turhan vahvasti kyseiseen palveluun, mikä tässä onkin kai ollut taka-ajatuksena. Parin vuoden hinnalla tuota, saisi kotiinsa vaikka peilaavana 2 teran NAS:in ja UPS:in.
Anonymous User
Voisi olettaa että 100GB on pilven tila ja kiintolevy on isommalla kapasiteetilla.
Jiiksi
The CloudBox is slated to cost $200; that includes a 100GB local network storage space and a one-year online subscription. After that, it's a yearly cost of $100 for the online portion of the service.

Read more: http://news.cnet.com/8301-17938_105-20072720-1/lacie-cloudbox-down-to-earth-cloud-storage-for-a-price/#ixzz1QPfLkU6g

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille