Honeycomb 3.2 tuo tuen Snapdragon-prosessoreille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Honeycomb 3.2 tuo tuen Snapdragon-prosessoreille
Huawei julkaisi alkuviikosta uuden kohtalaisilla ominaisuuksilla varustetun MediaPad-tablettinsa, joka yhtiön mukaan perustuu Android Honeycombin 3.2-versioon. Vaikka 1,2 GHz:n tuplaydin-Snapdragon sekä IPS-tekniikkaan perustuva näyttö kuulostavat hyvältä, vielä julkaisematon Android 3.2 on laitteen mielenkiintoisin ominaisuus.

Android 3.2 tuo mukanaan muutamia päivityksiä eri sovelluksiin, mutta tärkein ominaisuus on sen rautatuen laajentuminen koskemaan myös Qualcommin Snapdragon-järjestelmäpiirejä. Tähän mennessä Android Honeycomb -tableteissa on nähty pelkästään Nvidian Tegra 2 -piirejä eli Android-tablettien laitekanta monipuolistunee tulevaisuudessa.

Qualcomm-tuki tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi HTC:n Flyer-tabletti saattaa saada virallisen Honeycomb-päivityksen syksyn mittaan. Flyer on tällä hetkellä varustettu puhelimiin tarkoitetulla Android 2.3-versiolla, jonka tablet-käyttöä helpottaa HTC:n Sense 3.0 -käyttöliittymä.

Uusi 3.2-versio saapunee myös nykyisiin Honeycomb-tabletteihin valmistajasta riippuen lähiaikoina.


Huawei MediaPad

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille