Apple julkaisee uudet Mac Pro- ja Mac mini -koneet elokuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Apple julkaisee uudet Mac Pro- ja Mac mini -koneet elokuussa
CNetin toimittaja Brian Tongin saamien tietojen mukaan Apple aikoo päivittää Mac Pro- ja Mac mini -työpöytämallistot heinäkuun lopulla tai elokuun ensimmäisellä viikolla. Myöhemmin Tong totesi, että elokuu on kaikkein todennäköisin ajankohta.

Tällä hetkellä tiedetään vain se, että tietokoneista tulee löytymään Intelin uudet Sandy Bridge -prosessorit sekä nopea Thunderbolt-liitäntä. Käyttöjärjestelmäksi valikoituu Mac OS X 10.7 (Lion), joka ilmestyy heinäkuun aikana. Tämän tarkempia tietoja koneiden uudistuksista ei ole vuotanut verkkoon.

Nykyiset Mac Pro- ja Mac mini -mallistot ilmestyivät viime vuoden heinäkuussa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista