OCZ korjaa SandForce-ongelmia ohjelmistopäivityksellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

OCZ korjaa SandForce-ongelmia ohjelmistopäivityksellä
SSD-valmistaja OCZ on julkaissut asemilleen päivitetyn ohjelmiston, joka korjaa SandForce 2200 -sarjan muistiohjaimissa esiintyneet ongelmat. Muutama viikko sitten havaitut SandForcen muistiohjainten ongelmat ovat aiheuttaneet BSoD-ruutuja sekä esimerkiksi aseman häviämistä BIOSin tiedoista.

OCZ:n päivitetty firmware-tiedosto on tarkoitettu Vertex 3 - ja Agility 3 -sarjojen asemille. "OCZ on tehnyt SandForcen kanssa läheistä yhteistyötä ja SandForce on saanut ohjelmistostaan valmiiksi uuden 2.08-version, joka korjaa ilmenneitä ongelmia", OCZ:lta kerrotaan.

OCZ suosittelee kaikille asiakkailleen laitteidensa päivitystä uusimpaan versioon. Päivitys tapahtuu Toolbox-sovelluksen avulla, jonka voi ladata OCZ:n foorumeilta. Foorumeilla on tarjolla myös yksityiskohtaiset ohjeet päivityksen asentamiseen.

OCZ:n aseman omistajat selviävät vähemmillä ongelmilla, sillä muista valmistajista Corsair on joutunut vetämään Force 3 -sarjan 120 GB mallit kokonaan pois markkinoilta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille