Catalyst 11.6 julki - uusi ominaisuus vain AMD:n prosessoreille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Catalyst 11.6 julki - uusi ominaisuus vain AMD:n prosessoreille
AMD on julkaissut tämän kuun virallisen WHQL-leimalla varustetun Catalyst-päivityksen. Catalyst 11.6 tuo perinteisesti bugikorjauksia, pieniä optimointeja lähinnä uudemmille ohjaimille sekä tuen alkuviikosta julkaistulle Llano-APU:lle. Lisäksi mukana on kokonaan uusi Steady Video -toiminto, joka tekee käsivaralla kuvatuista videoista miellyttävämpiä katsella.

Radeon HD 6000 -sarjan ohjainten omistajat voivat odottaa 5 - 10 prosentin suorituskykyparannuksia esimerkiksi Crysis, F1 2010, Far Cry 2, H.A.W.X. 2 -peleisssä sekä Uniginen testiohjelmassa. Käyttäjiä vaivanneista bugeista on korjattu esimerkiksi hiiren kanssa ruudun oikeassa yläreunassa ilmenneet ongelmat.

Llanon myötä julkistettu Steady Video toimii kaikilla A-sarjan APU:illa sekä HD 6000 -sarjan ohjaimilla. Steady Video jälkikäsittelee esimerkiksi heiluvat Youtube-videot siedettävämmän näköiseksi. Intel käyttäjät kuitenkin joutuvat katsomaan videonsa edelleen heiluvina, sillä ominaisuus on ainakin toistaiseksi käytettävissä vain AMD:n omilla prosessoreilla.

Tarkempi lista kaikista muutoksista on tarjolla AMD:n julkaisutiedoissa. Ajurit voi ladata AMD:n sivuilta tai Download.fi-palvelusta: Vista & 7 32-bit / 64-bit ja Win XP 32-bit / 64-bit

1 kommentti

Thor1993
Varmaa tulossa joskus vanhemmillekki näyttiksille? edes 5k sarja ois iha kiva..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille