HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

HP:lta yksitoista läppäriä AMD:n uutuusprosessorilla
HP on ehättänyt ensimmäisenä laitevalmistajana ilmoittamaan tulevista AMD:n Llano-APU:n perustuvista läppärimalleista. HP tuo Llanon kuluttaja- ja ammattilaissarjan kannettaviinsa ja yhteensä odotettavissa on yksitoista Llanoon perustuvaa mallia.

HP ei paljasta tarkemmin mitkä A-sarjan APU:t tulevat mihinkin kannettaviin. Kuluttajapuolen malleissa Llano-päivitykset ovat kuitenkin tulossa Pavilion-sarjan dv4-, dv6- ja dv7-malleihin, jotka on varusteltu viihdekäyttöä silmälläpitäen. Hinnakkaampien dv-mallien lisäksi halvempi g-mallisto päivitetään Llano-APU:n. Molempiin sarjoihin on saatavilla valinnaisena erillinen näytönojain Dual Grapchis -käyttöä varten.

Yrityskäyttöön suunnatuista malleista Llano-käsittelyn saavat ProBook s- ja b-sarjat. Yrityskäyttäjiä kiinnostavaksi ominaisuudeksi HP kertoo esimerkiksi hyvän akunkeston, jonka mahdollistaa AMD:n uusi AMD AllDay™ -virransäästötekniikka.


ProBook-mallit saapuvat Yhdysvalloissa myyntiin vielä kesäkuun puolella ja dv- sekä g-mallistot heinäkuussa. Halvimpien g-mallien lähtöhinta on 449,99 dollaria ja paremmin varustellut dv-sarjalaiset lähtevät 599,99 dollarista. Yritysmallien hinnat alkavat 679 ja 519 dollarista. Suomesa Llano-kannettavat saapuvat myyntiin HP:n mukaan heti elokuun alussa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Thor1993
Thor1993
Hyvä, että AMD saa vähä vallattua läppäripuoltaki, kun toistaseks ollu oikeestaa nii, että Intel on ollu ainoo järkevä ratkasu.
BPVest
BPVest
No en ny sanois. Aikanaan pistettiin jopa Pentium 4 kiukaita läppäreihin. AMD on 10 vuotta tarjonnu hyviä läppäriprossuja, mut jotkut suosii Inteliä vaikka se kuinka surkee olis.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Miksi selain yrittää kameraa käyttää? 8 Ajuri- ja softaongelmat
Windows 10 - Keskustelu 1215 Windows -ongelmat
Windows 11 - Keskustelu 5 Windows -ongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1103 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Pelejä ilmaiseksi 52 PC:n pelit
Biisiketju 4702 Vapaata keskustelua
Kovalevy koneeseen 2 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Latausjohto irti vai ei? 10 Kannettavat tietokoneet
Audacity, äänen parantaminen. 2 Ajuri- ja softaongelmat
Saako n. 700 eurolla kevyeen pelaamiseen soveltuvaa läppäriä? 7 Uutta kannettavaa ostamassa
Näytä lisää viestejä