AMD: Radeon HD 7000 -sarjalaiset julkistetaan vielä tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

AMD: Radeon HD 7000 -sarjalaiset julkistetaan vielä tänä vuonna
Siruyhtiö AMD kertoi eilen Fusion Developer Summitissa, että Radeon HD 7000 -sarjan näytönohjaimet esitellään vielä tämän vuoden aikana. Monet laitevalmistajat ja uutissivustot ovat ihmetelleet AMD ja Nvidian hiljaiseloa ja arvelleet seuraavan sukupolven grafiikkakorttien myöhästyvän ensi vuoteen.

Esimerkiksi SweClockers uutisoi eilen, että TSMC:llä ja Globalfoundriesilla on saattanut olla ongelmia 28 nanometrin tekniikan käyttöönotossa, mikä on vuorostaan myöhästyttänyt Radeon HD 7000 -sarjan ja GeForce 600 -sarjan aikataulua. Sivusto epäili myös, että yhtiöiden muut hankkeet ovat saattaneet syödä resursseja näytönohjainsuunnittelusta.

Näin ei siis ole ainakaan AMD:n kohdalla, joka lupaa Southern Islands -koodinimellisten piirien olevan täysin aikataulussa. AMD:n Rick Bergman lupasi vielä, että lähiaikoina kuullaan mielenkiintoisia uutisia APU-piirien tulevaisuuteen liittyen.

Uutta GeForce 600- ja Radeon HD 7000 -ohjaimissa on ainakin 28 nanometrin valmistustekniikka, mutta sen tarkemmin niiden ominaisuuksista ei vielä tiedetä.

1 kommentti

Thor1993
Hyvä hyvä.
Saa taas alkaa ihmettee kuinka omasta koneesta tuli hetkessä taas paljon vanhempi ja hitaampi:P

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille