AMD:n Phenom II X6 jää eläkkeelle jo ennen joulua

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

AMD:n Phenom II X6 jää eläkkeelle jo ennen joulua
AMD aikoo lopettaa nykyisen kuusiytimisen lippulaivamallistonsa myynnin viimeistään kuluvan vuoden joulukuuhun mennessä. Turkkilaisen DonanimHaber-sivuston julkaiseman dian mukaan kaikki tämän hetkiset Phenom II X6 -prosessorit kuten 1100T Black Edition, 1090T Black Edition ja 1065T saavuttavat EOL-vaiheen (End Of Life) vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Muutamien vanhempien prosessorimallien osalta EOL-vaihe saavutetaan jo syksyllä vuoden kolmannen neljänneksen aikana.

End Of Life tarkoittaa prosessorimallin osalta uusien tilausten vastaanoton lopettamista. Jäljellä olevat prosessorit tyhjennetään varastoista ja jo tehdyt tilaukset toimitetaan. Samalla EOL-vaiheen saavuttaneiden prosessorimallien tuotanto lopetetaan.

Eläköityvän lippulaivamallin korvaavat Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat Zambezi-prosessorit, joita odotetaan syksyllä vuoden kolmannen neljänneksen aikana.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Thor1993
Thor1993
Toivotaan ny sit et ne oikeesti saa ne uudet kunnon tehoihi :/
AMD:lla olis tosi paskanen tilanne jos se ei sais mitään kilpailukykystä pihalle.
MrC00L
MrC00L
Eli jos Prosessori on ostettu äskettäin ja se hajoaa parin vuoden päästä saat suoraan uudemman mallin prosessorin paketista! kuin joulu olisi tulossa

Antec Twelve Hundred | AMD Phenom II X6 1055T | Thermaltake SpinQ VT | 1x200mm Cooler | 6x120mm Cooler | ASUS GTX560 Ti Over Clocked 1GBDDR5 | 8GB 1600 Kingston HyperX | ASUS M4A79XTD EVO | NeXus RX8500 850W Modular | Samsung Super Write Master X22 | Seagate Barracuda 500GB | Logitech Illuminated Keyboard | A4Tech X7 750BH mouse | BenQ G2420HDBL |Microsoft Windows 7 Ultimate 64

Kommentoi uutista