Uusi artikkeli: AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin
AMD julkaisi tänään pitkään odotetun toisen aallon Fusion-prosessorit. Llano-koodinimellä tunnettu APU sisältää kaksi tai neljä prosessoriydintä, joiden yhteyteen on tiukasti integroitu Radeon HD 5000 -sarjan näytönohjain.

AMD on etukäteen hehkuttanut erityisesti Llanon graafista suorituskykyä verrattuna Intelin Sandy Bridge -prosessoreista löytyviin HD Graphics 3000 -sarjan ohjaimiin. Lisäksi Llano sisältä Dual Graphics -ominaisuuden, joka mahdollistaa integroidun näytönohjaimen ja erillisen tehokkaamman näytönohjaimen laskentatehojen yhdistämisen eräänlaiseen CrossFire-kokoonpanoon.

Tässä massiivisessa artikkelissa käydään läpi Llanon toimintaperiaatteita ja tutustutaan tarkemmin APU:n uusiin ominaisuuksiin. Testeissä käydään läpi sekä näytönohjaimen että prosessorin suorituskykyä verrattuna AMD:n omiin Phenom-prosessoreihin sekä tietysti Llanon pääasiallisiin kilpailijoihin eli Intelin Sandy Bridge -malleihin.AMD A8-3500M APU: Llano saapuu kannettaviin

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille