AfterDawn logo

Logitechilta seuraaja MX518-pelihiirelle

Panu Roivas Panu Roivas
6 kommenttia

Logitech MX518 on ollut PC-pelaajien suuressa suosiossa jo vuodesta 2005 lähtien, mutta nyt Logitech on viimein päättänyt päivittää mallistoaan uudella G400-pelihiirellä.

G400 näyttää ulkoisesti melkein identtiseltä edeltäjäänsä verrattuna. Logitechin markkinointipäällikkö Chris Paten mukaan he eivät halunneet muuttaa niitä asioita, jotka tekivät MX518:sta niin suositun, eli muotoilu, näppäinasettelu, kestävyys ja hinta. Päivityksen kohteena on sen sijaan ollut optinen anturi, jonka DPI-arvo on tuplaantunut 1800:sta 3600:aan. Myös päivitystaajuus on nostettu 125:stä 1000:een per sekunti, mikä on USB-liitännän maksimi. Lisäksi G400:n johto on entistä ohuempi ja kevyempi. G400 toimii myös Logitechin makro-ohjelmiston kanssa, joten sille voidaan luoda omia näppäinmakroja Logitechin näppäimistöjen tapaan.


Logitech G400 tulee Euroopan markkinoille heinäkuun aikana, ja Yhdysvalloissa sillä on suositushintaa $49,99.

6 KOMMENTTIA

Bodomed1/6

tuo on nätti! Seuraava hiiri jonka kyllä ostan itselleni... Oli tuo MX518 mutta, kani prkl puras johdon poikki. :P Toi on pakko saada!

Thimon2/6

Taitaapi jäädä MX518 eläkkeelle samantien kun hiirtä on saatavilla :P

Untzki3/6

Onkin ollu milessä että voisi mx518.n siirtää eläkkeelle. Tässä on hyvä seuraaja. ei tarvitse opetella uutta muotoilua ja nappien sijaintia. Hinta vaikka suoraan euroihin käännettynä on sidettävä.

Micc_o4/6

Jep, kuten muutkin jo todenneet, omakin sotaratsu jää eläkkeelle ja varahiireksi, kunhan tätä suomesta saa. Hyvin on palvellut tuo MX518. :)

OneMember5/6

Logitech MX518 Optical Gaming Mouse -tuli ostettua kauan sitten ja se oli todella hyvä ostos. En olisi osannut odottaa näin hyvin tykästyneeni tuotteeseen.
On tuon hankintaa pakko miettiä vakavissaan...

mcmopo6/6

Itse en niin hirveästi enää tietokoneella pelaile. Joten pidän oman MX518 hiiten käytössä vielä pitkään. Mutta jos vikaa tulee niin en kyllä vaihda mihinkään perushiireen vaan tämä on se.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT