TimelineX tuo Acerin läppärit nykyaikaan

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

TimelineX tuo Acerin läppärit nykyaikaan
Acer päivitti tällä viikolla kannettavien tietokoneiden TimelineX-mallistonsa nykyaikaan. Uusissa malleissa käytetään Intelin Sandy Bridge -sarjan prosessoreita. Uudet kannettavat saapuvat kolmessa eri koossa, joista pienin on 13,3 tuuman kokoinen 3830T, keskimmäinen 4830T on varustettu 14 tuuman ruudulla ja suurin 5830T on 15,6 tuuman kokoinen.

Acerin mukaan prosessoreina käytetään Intelin toisen sukupolven Core i3 - ja i5-prosessoreita, vaikka tarkempia tietoja ei paljasteta. Pienimmässä mallissa näytönohjaimena on pelkästään prosessoriin integroitu HD Graphics -ohjain ja isommissa malleissa tarjolla on joko GeForce GT 520M tai GT 540M. Ainakin isompien mallien näyttöjen resoluutio on 1366x768.

Kaikki mallit sisältävät HDMI-liitännän ulkoista näyttöä tai televisiota varten ja USB 3.0 -liitännän nopeaan datasiirtoon. USB-portin avulla voi ladata laitteita myös koneen ollessa sammuksissa.

Uusien mallien parhaita puolia on niiden kohtalainen keveys. Pienin malli on vain 1,8 kg painoinen ja paksuimmillaan 2,9 cm. Pieni koko tulee kuitenkin sisäänrakennetun optisen aseman kustannuksella. Isommista malleista asema löytyy ja ne painavat 2,2 kg ja 2,5 kg. 14 ja 15 tuuman malleissa löytyy myös täysikokoinen näppäimistö. Uusissa malleissa näppäimistö on vaihtunut nykyään tavalliseen ja huomattavasti parempaan chicklet-tyypiseen näppäimistöön.
Uusittu TimelineX-mallisto on saapunut myyntiin Yhdysvalloissa jo tällä viikolla, mutta Suomen lanseerauksesta tai myyntihinnasta ei ole tarkempaa tietoa. Yhdysvalloissa lähtöhinta halvimman kokoonpanon osalta on kuitenkin 599 dollaria.

1 kommentti

Thor1993
Ei mitään mullistavaa, mut vaikuttas iha hyviltä syteemeilt.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille