ZTE julkaisee halppistabletin syyskuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

ZTE julkaisee halppistabletin syyskuussa
Kiinalainen matkapuhelinvalmistaja ZTE on niittänyt mainetta teollisuusmaissa edullisilla älypuhelimillaan. Nyt yhtiö kokeilee siipiään aiempaa tehokkaammalla matalan hintaluokan Android-tabletilla.

ZTE suunnittelee tuovansa markkinoille 250 euroa maksavan Light Plus -taulutietokoneen syyskuussaa. Julkaisu osuu hyvään saumaan kouluun paluu -sesonkia ajatellen.

ZTE on näyttönsä puolesta identtinen aiemmin ilmestyneiden Lightin ja Light Pron kanssa, eli siitä löytyy 800x480-tarkkuuksinen seitsemän tuuman kosketusnäyttö. Kuorien sisään on sen sijaan tungettu astetta väkevämpää rautaa: 600 megahertsin ARM-suoritin on päivitetty gigahertsin Snapdragoniin ja lukumuistia on lisätty 512 megatavua lisää. Keskusmuistia on edelleen saman verran eli 512 MB.

Android 2.3.3 -pohjainen Light Plus on tyydyttää käyttäjän perustarpeet muidenkin ominaisuuksien osalta. Siitä löytyy HSDPA- ja Wi-Fi-tuet sekä 3,2 megapikselin kamera, 3.5 millimetrin kuulokeliitäntä ja paikka microSD-kortille.

Alla ranskankielinen esittelyvideo:

3 kommenttia

Bodomed
noh jo ollaankohan me menossa jo scifi leffa aikaan. Jossa jokaisella koululaisella pitää olla henkilökohtainen tabletti mukana. Sen kautta sitten kommunikoidaan vilmassa ja ilmoitetaan vanhemmille. Että mä meen kaverille koulun jälkeen. Tietty tuo päivitys ilmestyy myös Facebookin seinälle. :D


Anonymous User
Aika "kallis" ollakseen ZTE. Toisaalta jos ja kun joku High End ZTE tab, kuten tarkoitus, niin Android 3.x versiolla tai vaihtoehtoisesti MeeGolla kiitos (ok Android lienee _tällä__hetkellä_ valmiimpi kuin MeeGo). Tosin voikohan näihin itse asentaa sitten muita miten helposti / vaikeasti?

PS. Täällä voisi reilusti sallis kommentoinnin vieraana. Erittäin typerää tämä "keksi joka kerta olematon nimimerkki & sähköpostiosoite" meininki. Vaihtoehtoisesti afterdawn voisi laitta rekisteröintipakon ennenkuin mitään kommenttia voisi lähettää. Tosin kännykkä & työ / muuten julkiselta koneelta kirkoittelua varten tuo rehellisen suora "kirjoita vieraana" pallukka olisi ehkäpä se paras ratkaisu. Rekisteröityneille puolestaan asetuksiin "suodata 'vieraiden' kommentit mahdollisuus. Tämä voisi suodattaa ainakin negatiiviseksi merkityt vieraskommentit, mikäli _vain_rekisteröityneille_ tulisi mahdollisuus "peukuttaa kuten eräässä toisessa nettijulkaisussa, jossa homma tosin karannut käsistä kun kaikki voivat peukuttaa..

UGH, olen puhunut. :)
ArttuH5N1
ZTE kyllä osaa puskea ulos kiinnostavia tuotteita kiinnostavissa hintaluokissa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille