ViewSonicilta Android-tabletti 250 dollarilla

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

ViewSonicilta Android-tabletti 250 dollarilla
ViewSonic on tunnistanut markkinoilta tarpeen kohtuuhintaiselle Android-tabletille. Tähän markkinarakoon tähtää yhtiön pian julkaistava ViewBook 730. Huolimatta sijoittumisestaan halvempaan hintaluokkaan, ViewSonicin mukaan laitteen ominaisuuksissa ei ole tingitty.

Laite muistuttaa kuitenkin ominaisuuksiltaan paljolti ensimmäisen sukupolven Android-tabletteja kuten Samsungin Galaxy Tabia. Seitsemän tuuman ruudussa käytetään 800x480 pisteen resoluutiota. Käyttöjärjestelmänä on vanhempi Android 2.2, jota pyörittää 1 GHz:n taajuudella toimiva yksiytiminen Cortex-A8-prosessori.

Sisäänrakennettua muistikapasiteettia on tarjolla 8 GB, jota saa laajennetua MicroSD-kortilla aina 32 gigatavuun saakka. Ensimmäisen sukupolven Android-laitteista poiketen ViewBook 730 sisältää myös HDMI-liitännän, jonka kautta voi siirtää 1080p-tason videokuvaa. Yhteyspuolelta löytyvät perinteiset WiFi (ei kuitenkaan N) ja Bluetooth. Akkukestoksi luvataan kahdeksan tuntia.

Laitteen mukana ei tule esiasennettuna perinteisiä Googlen sovelluksia, vaan laite on integroitu Amazonin Android-palveluihin. Mukana tulee siis Amazonin sovelluskauppa, Kindle-sovellus e-kirjoille sekä muut palvelut kuten musiikkikauppa.

ViewSonic ilmoittaa ViewBook 730:n hinnaksi vain 250 dollaria. ViewSonic ei ota tarkemmin kantaa onko laite saapumassa mahdollisesti myös Euroopan markkinoille, mutta tiukka integraatio vain Amerikassa toimivaan Amazonin sovelluskauppaan ei lupaa hyvää halvan Android-tabletin hankkijalle.

2 kommenttia

ArttuH5N1
Alkaa saamaan oikeaan hintaan näitä tabletteja, niiden kuuluisikin olla hävyttömän halpoja.
Thor1993
Joo tällaseen hintaan, kun sais 3.0 androidisen mallin ni vois hankkia.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille