Jimm's PC-store luopuu kivijalkamyymälöistä Helsingissä ja Tampereella

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (6)

Jimm's PC-store luopuu kivijalkamyymälöistä Helsingissä ja Tampereella
Suomalainen ATK-tarvikkeita ja viihde-elektroniikkaa myyvä Jimm's PC-store aikoo lopettaa Helsingin ja Tampereen myymälänsä ja siirtyä palvelemaan asiakkaitaan entistä enemmän verkkokaupan kautta. Jimm's kuitenkin säilyttää yhtiön Turussa sijaitsevan myymälän.

Yhtiön mukaan kalliiden kivijalkamyymälöiden lopettamisesta vapautuvat resurssit käytetään parantamaan yhä kasvavan verkkomyynnin palveluita. Liikkeiden sulkeminen ei aiheuta irtisanomisia.

Jimm'siltä arvioidaan, että ATK-kauppa on yleisti ylittänyt pisteen, jossa fyysiset myymälät eivät enää pärjää palvelutasossaan verkkokaupoille. Jimms'in mukaan verkkokauppa pesee kivijalkamyymälöiden pakosti pienet varastot lyhyemmillä toimitusajoilla ja paremmalla valikoimalla. Lisäksi asiakkaat ovat tottuneet asioimaan puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Tulevaisuudessa Jimm's kertoo keskittyvänsä parantamaan asiakaspalveluaan niinä aikoina, kun asiakkaat sitä tarvitsevat. Yhtiön tiedotteen mukaan suosituimmat ajat verkko-ostoksille ovat iltaisin ja sunnuntaisin, jolloin suuri osa asiakaspalveluista ei ole tavoitettavissa.

Edit: Lisätty tarkennus Turun myymälän säilymisestä

6 kommenttia

Jsusi
Quote:
Jimms'in mukaan verkkokauppa pesee kivijalkamyymälöiden pakosti pienet varastot lyhyemmillä toimitusajoilla ja paremmalla valikoimalla.
Paitti sillonku tavarat tekee mieli heti, kuten ainakin omalla kohdallani meleko usein tapahtuu. Tai jos haluaisi hyödyntää myös myyjien ammattitaitoa asiassa, kuten oli helppoa Tampereella Coolputerin kanssa. Sittemmin Jimm's osti Coolputerin toiminnan ja nyt meinataan pistää kivijalka kiinni.

Vittuku hianoa.
Bodomed
Originally posted by Jsusi:
Quote:
Jimms'in mukaan verkkokauppa pesee kivijalkamyymälöiden pakosti pienet varastot lyhyemmillä toimitusajoilla ja paremmalla valikoimalla.
Paitti sillonku tavarat tekee mieli heti, kuten ainakin omalla kohdallani meleko usein tapahtuu. Tai jos haluaisi hyödyntää myös myyjien ammattitaitoa asiassa, kuten oli helppoa Tampereella Coolputerin kanssa. Sittemmin Jimm's osti Coolputerin toiminnan ja nyt meinataan pistää kivijalka kiinni.

Vittuku hianoa.
Mutta juurihan tuossa uutisessa sanottiin, että sitten siirtyy enemmän aikaa puhelin tukeeen. sekä jää aikaa sähköposti neuvontaan.

Itse ainakin olen mielissäni siitä että, postitus aika pienenee. Sekä varasto laajenee kunnolla.


sidrend
Hieno juttu, varsinkin jimmyn tapauksessa nuo myymälät olivat turhia. Kyseessä olivat kuitenkin niin pienet liikkeet, joista mitään ei tuntunut löytyvän koskaan. Jos mielii tavaroita heti, parempi paikka on mennä verkkikseen ;) Eihän sieltäkään kaikkea löydy, mutta valikoima on suurempi myymälöissä.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

erkki69
Onneks verkkokauppa.com säilyttää myymälänsä niin jotain romua saa heti.

ArttuH5N1
Vähän tuntuu siltä, että verkkokauppa.com puskee markkinoilta kaikki muut toimijat.
Hardy_8
Verkkis taitaa olla iso tekijä Pirkanmaalla?

Juuri luin jostain että Jimms'sillä oli isot tappiot viime vuodesta ja toimitukset takkuaa. Mahtaako Helsingin myymälän alasajo olla kovin järkevää?

Itse ainakin asioin aikaajoin siellä, luulempa että käännyn verkkokaupan puoleen jatkossa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille