LucidLogixin Virtu laajentaa yhteensopivuutta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

LucidLogixin Virtu laajentaa yhteensopivuutta
LucidLogixin Virtu on yleistynyt pikkuhiljaa Intelin Z68-piirisarjallisten emolevyjen myötä. Z68-emolevyihin integroitu Virtu mahdollistaa erillisen näytönohjaimen ja Sandy Bridge -prosessoreihin integroidun näytönohjaimen yhteiskäytön. Tarkoituksena on säästää virtaa sammuttamalla tehosyöppö erillinen näytönohjain, kun laskentateholle ei ole tarvetta. Nyt Lucid Logix on laajentamassa tukea.

Uusi Virtu Universal toimii kaikilla alustoilla kannettavista All-in-One-kokoonpanoihin eikä tuki rajoitu enää pelkästään Intelin piirisarjoille. "Virtu on saanut hyvän vastaanoton Sandy Bridge -pohjaisissa kokoonpanoissa ja tuen laajentaminen AiO-koneisiin, kannettaviin sekä AMD:n alustoille oli seuraava luonnollinen askel", LucidLogixin toimitusjohtaja kertoo.

Kannettavissa tietokoneissa Virtu joutuu kuitenkin kilpailemaan näytönohjainvalmistajien samantyyppisiä ominaisuuksia tarjoavien omien tekniikoiden kanssa. Nvidialla on oma Optimus-tekniikkansa ja AMD:n uudet APU:t toimivat yhteen yhtiön omien uudempien näytönohjainten kanssa.

LucidLogixin mukaan Virtu Universal on jo laitevalmistajien käytettävissä.

1 kommentti

Raattis
Miksi tyytyä yksiin ajuriongelmiin, kun voi saada kolmet.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille