Kingston päivittää SSD-mallistoaan uudella HyperX-asemalla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kingston päivittää SSD-mallistoaan uudella HyperX-asemalla
Kingston on tuomassa muistikammoistaan tutun HyperX-brändin myös SSD-asemiensa puolelle. Tähän mennessä yhtiö on osallistunut SSD-kilpaan vain kohtalaisen varovasti, eikä sen asemia ole viime aikoina nähty kilpailemassa uusista nopeusennätyksistä. Nyt Kingston on julkaisemassa SSD-asemaa, joka pärjää speksiensä puolesta tämän hetken kärkinimille.

Kingstonin uusi HyperX-asema perustuu monien muidenkin valmistajien käyttämiin SandForcen toisen sukupolven muistiohjaimiin. SF-2281-ohjain ajaa Intelin 25 nanometrin tekniikalla valmistamia NAND Flash -muistipiirejä, eli HyperX SSD vastaa ominaisuuksiltaan paljolti OCZ:n Vertex 3 -asemia.

Kingston HyperX SSD saavuttaa peräkkäisissä luku- ja kirjoitusoperaatioissa 525 ja 480 megatavun sekuntinopeuden ja satunnaisten 4 KB kokoisten operaatioiden osalta 95 000 ja 70 000 IOPS lukiessa ja kirjoittaessa (120 GB malli). Suurempi kokonaissuorituskyky on osaltaan mahdollinen käytetyn SATA 6 Gbps -liitännän ansiosta.


HyperX-asemat saapuvat markkinoille heinäkuun 11. päivä ja Suomeen asemia saataneen muutaman viikon viiveellä. Kokovaihtoehtoja on tarjolla 120 GB ja 240 GB versioina. Asemat tulevat myyntiin yksittäin ja HyperX Upgrade Kit -päivityspakkauksina, jotka sisältävät asennustarvikkeet, ulkoisen USB-kotelon vanhan kiintolevyn jatkohyödyntämistä varten sekä Acronis-levykuvaohjelmiston vanhan levyn kopiointia varten. Kingston myöntää asemille kolmen vuoden takuun. Myyntihinta julkaistaan lähempänä markkinoille tuloa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Pelejä ilmaiseksi 144 PC:n pelit
Biisiketju 5354 Vapaata keskustelua
Xiaomi 11T 13 Android -keskustelu
Kannettava taloustieteen opiskelijalle 3 Uutta kannettavaa ostamassa
Chrome selain ja osoitepalkki 2 Ajuri- ja softaongelmat
PlayStation 5 -saatavuus 16 Playstation (PS4 ja PS5)
ccleaner ajuri päivitys ongelma 56 Ajuri- ja softaongelmat
Hyvät tarjoukset-ketju 1213 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Sillattu kännykän netti PC:llä 1 WLAN ja lähiverkot
Yhteys kotiin 2 WLAN ja lähiverkot
Näytä lisää viestejä