Kingston päivittää SSD-mallistoaan uudella HyperX-asemalla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kingston päivittää SSD-mallistoaan uudella HyperX-asemalla
Kingston on tuomassa muistikammoistaan tutun HyperX-brändin myös SSD-asemiensa puolelle. Tähän mennessä yhtiö on osallistunut SSD-kilpaan vain kohtalaisen varovasti, eikä sen asemia ole viime aikoina nähty kilpailemassa uusista nopeusennätyksistä. Nyt Kingston on julkaisemassa SSD-asemaa, joka pärjää speksiensä puolesta tämän hetken kärkinimille.

Kingstonin uusi HyperX-asema perustuu monien muidenkin valmistajien käyttämiin SandForcen toisen sukupolven muistiohjaimiin. SF-2281-ohjain ajaa Intelin 25 nanometrin tekniikalla valmistamia NAND Flash -muistipiirejä, eli HyperX SSD vastaa ominaisuuksiltaan paljolti OCZ:n Vertex 3 -asemia.

Kingston HyperX SSD saavuttaa peräkkäisissä luku- ja kirjoitusoperaatioissa 525 ja 480 megatavun sekuntinopeuden ja satunnaisten 4 KB kokoisten operaatioiden osalta 95 000 ja 70 000 IOPS lukiessa ja kirjoittaessa (120 GB malli). Suurempi kokonaissuorituskyky on osaltaan mahdollinen käytetyn SATA 6 Gbps -liitännän ansiosta.

HyperX-asemat saapuvat markkinoille heinäkuun 11. päivä ja Suomeen asemia saataneen muutaman viikon viiveellä. Kokovaihtoehtoja on tarjolla 120 GB ja 240 GB versioina. Asemat tulevat myyntiin yksittäin ja HyperX Upgrade Kit -päivityspakkauksina, jotka sisältävät asennustarvikkeet, ulkoisen USB-kotelon vanhan kiintolevyn jatkohyödyntämistä varten sekä Acronis-levykuvaohjelmiston vanhan levyn kopiointia varten. Kingston myöntää asemille kolmen vuoden takuun. Myyntihinta julkaistaan lähempänä markkinoille tuloa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille