Nvidia julkaisi WHQL-merkityt GeForce 275.33 -ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidia julkaisi WHQL-merkityt GeForce 275.33 -ajurit
Nvidia on julkaissut GeForce 275.33 -ajurit, jotka ovat ensimmäiset WHQL-sertifikaatin saaneet 275-sarjan ajurit. Uusin ajuripaketti on tarkoitettu kaikille Nvidian työpöytäohjaimille sekä kannettavien ION-ohjaimille.

Uusin versio tuo mukanaan tuen uudelle GeForce GTX 560 -näytönohjaimelle. Se korjaa aikaisemmassa beta-versiossa (275.27) havaitut suorituskykyongelmat Witcher 2 -pelin tapauksessa. Lisäksi se parantaa perinteisesti muutamien pelien suorituskykyä 400- ja 500-sarjojen ohjaimilla.

Suorituskykyparannusten lisäksi uutena ominaisuutena ajureiden ajanmukaisuudesta huolta pitävä Nvidia Update lataa ja asentaa uudet SLI- ja AA-profiilit ilman käyttäjän apua. Nvidia Update on kuitenkin valinnainen ominaisuus.

Nvidia Control Panel on kokenut muutamia muutoksia erityisesti työpöydän koon muuttamisen osalta. Lisäksi mukana tulee muutoksia 3D Vision -järjestelmän ominaisuuksiin. Kattavan listan ajureiden muutoksista voi tarkastaa Nvidian sivuilta, josta voi ladata myös uudet ajurit.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Hyvät tarjoukset-ketju 1095 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Perseilyketju. 2161 Vapaata keskustelua
VHS kasettien digitointi 17 Digivideo-ongelmat ja -keskustelu
Lisää muistia Acer läppäriin 9 Kannettavat tietokoneet
Uusi kone 1200€ 2 Uutta tietokonetta ostamassa
Videoketju 375 Vapaata keskustelua
Biisiketju 4610 Vapaata keskustelua
Win 7 läppärille näytöntallentaja Zoom-tallennuksia varten 3 Windows -ongelmat
PC uudet järkevät komponentit 3 PC:n rautaan liittyvä keskustelu
Näyttöteline kolmelle 27" näytölle 4 Tietokoneen näytöt
Näytä lisää viestejä