Nvidia julkaisi WHQL-merkityt GeForce 275.33 -ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidia julkaisi WHQL-merkityt GeForce 275.33 -ajurit
Nvidia on julkaissut GeForce 275.33 -ajurit, jotka ovat ensimmäiset WHQL-sertifikaatin saaneet 275-sarjan ajurit. Uusin ajuripaketti on tarkoitettu kaikille Nvidian työpöytäohjaimille sekä kannettavien ION-ohjaimille.

Uusin versio tuo mukanaan tuen uudelle GeForce GTX 560 -näytönohjaimelle. Se korjaa aikaisemmassa beta-versiossa (275.27) havaitut suorituskykyongelmat Witcher 2 -pelin tapauksessa. Lisäksi se parantaa perinteisesti muutamien pelien suorituskykyä 400- ja 500-sarjojen ohjaimilla.

Suorituskykyparannusten lisäksi uutena ominaisuutena ajureiden ajanmukaisuudesta huolta pitävä Nvidia Update lataa ja asentaa uudet SLI- ja AA-profiilit ilman käyttäjän apua. Nvidia Update on kuitenkin valinnainen ominaisuus.

Nvidia Control Panel on kokenut muutamia muutoksia erityisesti työpöydän koon muuttamisen osalta. Lisäksi mukana tulee muutoksia 3D Vision -järjestelmän ominaisuuksiin. Kattavan listan ajureiden muutoksista voi tarkastaa Nvidian sivuilta, josta voi ladata myös uudet ajurit.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille