Videolla: Asus esitteli edullista MeeGo-miniläppäriä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

Videolla: Asus esitteli edullista MeeGo-miniläppäriä
Computex-messut lähtivät tänään käyntiin Asuksen osalta muutamalla mielenkiintoisella tuotejulkistuksella. PadFone-laitteen lisäksi yhtiö esitteli tänään sen ensimmäistä MeeGo-käyttöjärjestelmällä varustettua Eee PC X101 -miniläppäriä.

Eee PC X101 -kannettava ei ole koolla tai hinnalla pilattu. Kooltaan 10-tuumainen (1024 x 600) miniläppäri painaa vain 950 grammaa ja on vain 17,6 millimetriä paksu. MeeGo-käyttöjärjestelmän ansiosta koneen hintaa on normaaleita miniläppäreitä alhaisempi, vain 200 dollaria (n. 140 €). Engadgetin sivuilta löytyy kattava kuvagalleria Asuksen uudesta minikannettavasta.

Asus aikoo tuoda merkkinoille myös Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustetun kalliimman mallin heitä varten, joita MeeGo ei syystä tai toisesta kiinnosta. Kannettava tulee myyntiin valkoisena, punaisena ja kultaisena jossakin vaiheessa kuluvaa kesää.

4 kommenttia

Thor1993
Aika blingi toi kultane väri :D
Specsit tuskin on hirveen hurjan, mutta toi MeeGo ei kummosia tarvi.
Omalla miniläppärillä ollu rinnakka XP ja MeeGo varmaa vuodenpäivät ja hyvinhä se MeeGoki toimii. Ennen kaikkee tosi simppeli ja erittäin nopee. Käynnistyyki ihan parissa sekunnissa.
squi
Saispa tämmösen jollain muulla kun Atomilla varustettuna ja pikkasen paremmalla resoluutiolla. Esimerkiksi AMD E-350 ois loistava pyörittäjä MeeGolle. Vois vaikka maksaakin vähän enemmän.
ep_
Loistavaa!!
-> Hankkimaan (MeeGo-versio) kunhan vähän rahaa liikenee.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Bodomed
kuhan ton hinta on kohdillaan niin hankin kyllä nykyisen läppärin tilalle tollaisen. Kune ei tule enää eplattuakaan matkalla. :P


Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille