Uusi artikkeli: 990FX-piirisarja testissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Uusi artikkeli: 990FX-piirisarja testissä
Tom's Hardware pääsi tällä kertaa maistelemaan AMD:n uuden 990FX-piirisarjan ominaisuuksia Asuksen Sabertooth 990FX -emolevyn muodossa. Emme tietenkään halua pimittä tietojamme lukijoilta, joten käykää tarkistamassa Hardware.fi:n tuorein artikkeli.

Pelaajien kannalta kaikkein mielenkiintoisinta piirisarjassa on sen sisältämä SLI-tuki, jota ei ole AMD-koneissa hetkeen näkynyt. 990FX on myös AMD:n ensimmäinen AM3+-kannallinen piirisarja. Muita uudistuksia on turha odottaa, eli pelkistäen voisi sanoa: 990FX on kuin SLI-tuellisena 890FX.

Kuten Hardware.fi jo viime viikolla uutisoi, niin Bulldozer-pohjaisten Zambezi-prosessoreiden julkaisu lykkääntyy tuonnemmaksi. Tietojemme mukaan niiden tämänhetkinen suorituskyky ei vastaa AMD:n odotuksia. Nopeuden parantamiseksi yhtiö kehittää ainakin yhden uuden steppingin ennen suorittimien luovuttamista jälleenmyyjille.

Emme voineet siis testata Zambezi + 990FX -kombinaatiota, joten artikkelimme keskittyy kokonaan piirisarjan SLI-suorituskykyyn. Tilanne ei näytä kovin lohdulliselta silläkään rintamalla, kuten artikkelistamme voit lukea.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille