Asuksen arvoitus ratkesi: Padfone

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (6)

Asuksen arvoitus ratkesi: Padfone
Computex-messut ovat pääsemässä käyntiin Taiwanissa ja messuilla on odotettavissa läjäpäin mielenkiintoisia tuotejulkistuksia. Asus aloitti hehkutuksen jo viime viikolla ja arvuutteli uuden tuotteensa luonnetta kysymällä puhelin vai tabletti?

Vaikka Asuksen virallinen julkistustilaisuus pidetään vasta myöhemmin, arvoitus tuntuu ratkenneen. PocketNow on saanut käsiinsä joukon virallisen oloisia pressikuvia, joissa näkyy selvästi puhelin, joka voidaan upottaa tabletin selkäpuolella olevaan telakointiasemaan.Puhelimen ja tabletin yhdistelmä kulkee tällä hetkellä vielä epävirallisella Padfone-nimellä, joka tulee todennäköisesti muuttumaan virallisen julkaisun yhteydessä.


Puhelin itsessään näyttää melko tavalliselta Android-laitteelta muutamilla kapasitiivisilla näppäimillä varustettuna. Puhelimen yläosassa valmistajan logon yläpuolella näkyvä vaaleampi kohta viittaisi myös etupuolen kameraan.Tarkemmat tekniset tiedot ovat vielä hakusessa, mutta niitä saataneen viimeistään huomisen mittaan. Kuvista kuitenkin näkyy, miten kustannustehokkaasti laitteet on integroitu. Puhelimen koteloon on nimittäin jätetty reikä, jonka avulla puhelimen kamera toimii myös tablet-tilassa.

Päivitys: Asuksen virallinen julkistutilaisuus on takanapäin ja Padfone on edelleen laitteen virallinen nimi. Tilaisuudessa kävi ilmi, että tablet-osio on 10,1 tuuman kokoinen ja älypuhelimen näyttö on 4,3 tuumaa.

Messuilla esillä olleet laitteet ovat kaikki pelkkiä kuoria ja markkinoille laitetta lupaillaan vasta joulumyyntiin. Asus oli erittäin vaitonainen yksityiskohdista, eli prosessorina saattaa olla mikä tahansa vielä julkaisematon ARM-malli. Käyttöjärjestelmästäkään ei ole tarkkaa tietoa, mutta Asuksen mukaan lanseerauksen yhteydessä käytössä tulee olemaan "viimeisin Android-versio", mikä viittaa vahvasti jouluksi odotettuun Ice Cream Sandwich -versioon.

6 kommenttia

Thor1993
Erittäin mielenkiintone systeemi. Hinta ja specsit toki kiinnostas tietää, mutta jos en Desiree omistas tällane systeemi vois olla maholline ostos.
hashberry
Perin mielenkiintoinen keksintö, puhelin tabletin sisällä. Käyttökelpoisuus ja hyödyllisyys: "nolla"
Voidaan heittää suoraan kategoriaan "ei kannattavat tuotteet".
Janzor
Joo pakko myöntää että enpä äkkisiltään keksi miks tuhlaisin rahaa tällaseen, ihan ku kukaan tarviis oikeasti sekä tabia että modernia älypuhelinta... :)
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 30. toukokuu, 2011 @ 15:27

Asus P8P67 EVO // i7-2600K // PNY GTX580 + Accelero Xtreme Plus // 2x4GB 1333DDR3 // Kingston SSD 64GB + 1TB F3 + 2TB Caviar Green // Seasonic 750W

Thor1993
Kyllä toi itelle kelpais, kun aika paljon tulee nykysin selailtua nettiä puhelimella tai miniläppärillä samalla, kun tekee jotain muuta, kuten kattoo telkkaria. Multitasking<3 ;) Miniläppäri, kun taas olis tarkotus korvata tabletilla niin tämmönen systeemi olis varmasti ollu iha hyvä ehokas jos ei tosiaa omistais jo kunnon puhelinta. Hinta, kun tuskin on niin paljoo, kun Desire + uudempi Galaxy Tab tai joku muu vastaava.
Tuskin tää mikään super menestys on, mutta en tätä nyt ihan turhaks julkasukskaan lyttäis.
Tnoi
Tuleeko kohta sitten sellane missä saa puhelimen tablettiin ja tabletin voi liittää sitten vielä transformer tyyliin sellaseen telakkanäppikseen? =D
sidrend
;-D Omituiselta vaikuttaa, mutta miksei ihan kätevä joihinkin tilanteisiin. Vielä jos tekniset tiedot ovat kohillaan.

Define R4 / Asus Z87-A / i5-4670k / Crucial 2x4gb / GTX660 / RX-5300 / 2x F3 1TB / Crucial M4 / Eizo FS2333 / Mionix Naos 7000 / Sidewinder X4 / STR-DH520 + Cambridge Audio Minx Min 10 x5 + Boston Soundware XS Sub / Corsair Vengeance 1500 / Superlux HD330 & HD681B / G27 / PS3 / X360S

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille