Kuvissa: Gigabyte G1.Assassin ja XL-ATX-tehokokoonpano

Kirjoittaja Panu Roivas,

Kuvissa: Gigabyte G1.Assassin ja XL-ATX-tehokokoonpano
Suurin osa meistä käyttää korkeintaan ATX-kokoluokan koteloa ja emolevyä. Vaativille harrastajille on kuitenkin tarjolla suurempaakin, nimittäin XL-ATX. Tämän kokoluokan emolevyt on yleensä varustettu vähintäänkin yhtä kookkaalla hintalapulla, ja sopivan kotelon metsästys voi aiheuttaa ongelmia. Kuinka suuri onkaan Gigabyten G1.Assassin -emolevy?

Intelin uudet P67- ja Z68-alustat ovat vieneet PC-harrastajien huomion viime aikoina, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että ne on tarkoitettu keskivertokuluttajalle. X58 on edelleen Intelin high end -alusta kunne Sandy Bride E saapuu. Niille, jotka kaipaavat neljää näytönohjainta ja pelaavat usealla monitorilla, X58 on edelleen hyvä valinta.

Tämänkertaisessa artikkelissa kasaamme tehokokoonpanon Gigabyte G1.Assassin -emolevyn ympärille, ja esittelemme tämän premium-emolevyn 500$ hinnan oikeuttavat ominaisuudet.

Kuvissa: Gigabyte G1.Assassin ja XL-ATX-tehokokoonpano

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista