YouTube tukee nyt Nvidian 3D Visionia

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

YouTube tukee nyt Nvidian 3D Visionia
Näytönohjaimia ja grafiikkateknologiaa kehittävä Nvidia kertoo hiljattain julkistetussa lehdistötiedotteessaan, että YouTube on laajentanut 3D-videosisällön tukea Nvidian 3D Vision -tekniikan kanssa yhteensopivaksi. Muilla tekniikoilla 3D -materiaalia on voinut YouTubesta katsoa jo tovin aikaa.

YouTuben HTML5- ja WebM-pohjaisia 3D-videopätkiä voi katsella Nvidia 3D Vision -laitteiston kanssa ainoastaan Firefox 4 -selaimella. Selaintuen laajentumisesta ei ollut mitään puhetta, mutta ajan kanssa myös muut selaimet saadaan varmasti mukaan. Selaimen ja 3D Vision -järjestelmän lisäksi käyttäjän koneesta pitää löytyä vähintään GeForce v.275 -ajurit ja YouTuben asetuksista HTML5-valinta pitää olla asetettuna päälle.

Samalla kun YouTube on laajentanut 3D-tukeaan, niin Nvidia on tuonut YouTuben 3D-sisältöä omaan 3D Vision Live -multimediapalveluunsa. Siellä voi hakea elämyksiä videoiden ohella 3D-valokuvien ja -sovellusten avulla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille