Gigabyte paketoi SSD-aseman ja GA-Z68XP-UD3-iSSD-emolevyn

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Gigabyte paketoi SSD-aseman ja GA-Z68XP-UD3-iSSD-emolevyn
Gigabyte on tuomassa myyntiin emolevyn, jonka mukana tulee Intelin SSD 311 -sarjan 20 GB kokoinen SSD-asema, joka voidaan liittää emolevyltä löytyvään mSATA-liitäntään. Gigabyte on ilmoittanut jo aiemmin, että yhtiö aikoo tuoda markkinoille useampia mSATA-liitännällä varustettuja Z68-piirisarjaan perustuvia emolevyjä.

Yksi Z68-piirisarjan ominaisuuksista on Smart Response Technology -nimetty tekniikka (aiemmin Quick Sync), joka mahdollistaa SSD-aseman käyttämisen välimuistina nopeuttamaan taustalla toimivan perinteisen kiintolevyn toimintaa.

Intel julkaisi nopeaan ja kestävään SLC Nand -muistiin perustuvat SSD 311 -asemat käytettäviksi nimenomaan Z68-piirisarjan yhteydessä. Smart Response Technology on käyty läpi tarkemmin Z68-piirisarjan katsauksessa.


SRT-tuen lisäksi GA-Z68XP-UD3-iSSD sisältää tuen DDR3-2133-muistille, neljä SATA 6.0 Gb/s -liitäntää, neljä SATA 3.0 Gb/s -liitäntää, kaksi x16-kokoista PCIe-paikkaa, jotka tukevat sekä CrossFire- että SLI-tekniikoita, neljä USB 3.0 -liitäntää, Gigabitin verkkoliitännän ja FireWire-liitännän sekä 7.1-kanavaisen äänen ulostulon, HDMI-ulostulon integroitua näytönohjainta varten ja DualBIOS-toiminnon.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista