Intel julkaisee kolme SNB-E-prosessoria tänä vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Intel julkaisee kolme SNB-E-prosessoria tänä vuonna
Kiinalainen Zol.com.cn-verkkosivu on julkaissut sivuillaan päivitetyn version Intelin prosessori-roadmapista. Sirujätin suunnitelmissa on julkaista ensimmäiset Sandy Bridge E -prosessorit tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Uuden sukupolven high end -prosessoreita ilmestyy tämän vuoden aikana kolme kappaletta, joista löytyy huikeat 10–15 megatavua L3-välimuistia. Prosessorit toimivat 3,2–3,6 gigahertsin taajuudella ja ovat täysin lukitsemattomia – edullisinta neliytimistä versiota lukuunottamatta.

Sandy Bridge -malliston seuraajan eli Ivy Bridgen julkaisuajankohta on sijoitettu maalis-huhtikuussa, aivan kuten Hardware.fi jo muutama päivä sitten uutisoi. Vuotaneesta kalvosta ei kuitenkaan selviä sitä, että kuinka monella prosessorimallilla Ivy Bridge -tuotemallisto avautuu ensi keväänä.


Zol.com.cn vuoti myös Intelin piirisarja-roadmapin, mutta siinä ei ole tapahtunut mitään muutoksia huhtikuun jälkeen.e. Uutista päivitetty kommenttien perusteella.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

3 kommenttia

ArskaVi
ArskaVi
Road Mapista selviää, että tänä vuonna ilmestyy 3 Sandy Bridge E-mallia, jotka jatkavat vielä ainakin ensi vuoden puoleen väliin.

Road Mapissa ei ole ensi vuodelle yhtään uutta Sandy Bridge E-mallia.
Thor1993
Thor1993
Ihan kivat välimuistit ja kellot. Toi täys avoimmuus on kyl kans loistava juttu, ainakin meille osaaville.
Kyllähän noilla taas varmasti karkkimarkkeja keräillään.

Mites muuten noi prossukannat? Tuleeko taas 20 uutta joita tuetaan pari kuukautta?

ja btw. "Sirujätin suunnitelmissa on julkaista ensimmäiset Sandy Bridge E -prosessori tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä." - taitaa "t" puuttua tuolta prosessori -sanan perästä.
Raattis
Raattis
Mitä ihmettä i7-880 tekee 2600K:n yläpuolella? Korkeampi hinta?

Kommentoi uutista