Asus Mars II ja Matrix GTX 580 tulossa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asus Mars II ja Matrix GTX 580 tulossa
PCTuning-sivuston tietojen mukaan Asus tulee esittelemään Computex-messuilla uutta Asus Mars II -näytönohjainta, jossa on kaksi GF110-piiriä ja kolme korttipaikkaa vievä jäähdytys. Lisäksi Asukselta on tuloillaan yhden piirin GTX 580 Matrix -näytönohjain.

Asusin Mars ja Ares -sarjan kortit ovat tunnettuja kovasta suorituskyvystä ja hinnastaan, ja Mars II tuskin tulee olemaan poikkeus. Asus käyttää kortissa kolmen korttipaikan DirectCU II -jäähdytintä, ja se on varustettu kolmella gigatavulla GDDR5-muistia. Lopullisia kellotaajuuksia ei ole vielä päätetty, mutta 19-vaiheisen virransyötön pitäisi riittää tarjoamaan kortille riittävästi virtaa korkeammilla kellotaajuuksilla.
.
Asukselta on tulossa myös Matrix GTX 580 -näytönohjain, joka hyödyntää samaa 19-vaiheista virransyöttöä, ja myös siinä on DirectCU II -jäähdytys. Asus on lisännyt korttiin jännitemittauspisteet sekä Safe Mode -napin "turvallista ylikellotusta" varten. Kortista on tulossa kaksi eri versiota, referenssikellotaajuksilla sekä Platinum-versiona, jonka kellotaajuudet ovat 816/1002 MHz (ydin/muistit).

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Keskustelualue
Elokuvia 24 Vapaata keskustelua
Uusi läppäri opiskelijalle 2 Uutta kannettavaa ostamassa
Android 10, OP mobiili ja koko näytön tila? 4 Android -keskustelu
Biisiketju 4477 Vapaata keskustelua
USB adapteri kovalevyyn 7 Kannettavat tietokoneet
Hp kannettava Win 10 Videoeditori ei toimi 15 Kannettavat tietokoneet
Onko hyvä paketti? 2 Uutta tietokonetta ostamassa
car x drift ongelma 4 PC:n pelit
uusi kone valmis "pikkuputiikki" mielipiteitä 3 Uutta tietokonetta ostamassa
Huawei 4g ja sen perään ubiquitin reitittimiä ja yhteiset toimimaan 3 WLAN ja lähiverkot
Näytä lisää viestejä