Asus Mars II ja Matrix GTX 580 tulossa

Kirjoittaja Panu Roivas,

Asus Mars II ja Matrix GTX 580 tulossa
PCTuning-sivuston tietojen mukaan Asus tulee esittelemään Computex-messuilla uutta Asus Mars II -näytönohjainta, jossa on kaksi GF110-piiriä ja kolme korttipaikkaa vievä jäähdytys. Lisäksi Asukselta on tuloillaan yhden piirin GTX 580 Matrix -näytönohjain.

Asusin Mars ja Ares -sarjan kortit ovat tunnettuja kovasta suorituskyvystä ja hinnastaan, ja Mars II tuskin tulee olemaan poikkeus. Asus käyttää kortissa kolmen korttipaikan DirectCU II -jäähdytintä, ja se on varustettu kolmella gigatavulla GDDR5-muistia. Lopullisia kellotaajuuksia ei ole vielä päätetty, mutta 19-vaiheisen virransyötön pitäisi riittää tarjoamaan kortille riittävästi virtaa korkeammilla kellotaajuuksilla.
.
Asukselta on tulossa myös Matrix GTX 580 -näytönohjain, joka hyödyntää samaa 19-vaiheista virransyöttöä, ja myös siinä on DirectCU II -jäähdytys. Asus on lisännyt korttiin jännitemittauspisteet sekä Safe Mode -napin "turvallista ylikellotusta" varten. Kortista on tulossa kaksi eri versiota, referenssikellotaajuksilla sekä Platinum-versiona, jonka kellotaajuudet ovat 816/1002 MHz (ydin/muistit).

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille