Uusi artikkeli: kuka kukin on virtalähteissä vuonna 2011

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: kuka kukin on virtalähteissä vuonna 2011
Julkaisimme viime marraskuussa oppaan virtalähteen todellisen laadun selvittämiseksi ja jyvien erottamiseksi akanoista kirjavilla virtalähdemarkkinoilla.

Tilanne kuitenkin elää jatkuvasti ja uusia valmistajia pyrkii markkinoille enemmän tai vähemmän laadukkailla tuotteilla tai tunnetut yritykset vaihtavat tuotteidensa valmistajaa. Siksi päivitimme listaa, joka kertoo virtalähteen brändin taakse piiloutuvan todellisen valmistajan.

Virtalähteiden myyjien ja valmistajien lista on kasvanut jo 472 yritykseen, mikä ei edelleenkään ole täysin kattava, mutta se auttaa välttämään ainakin osan pahimmista palopommeista, joista oivia esimerkkejä löytyy parin viikon takaisesta halpojen virtalähteiden testeistä.
Virtalähteiden kuka kukin on vuonna 2011

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista