SanDisk on muistikorttiväärentäjien suosikkikohde

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

SanDisk on muistikorttiväärentäjien suosikkikohde
SanDiskin insinööri paljasti OnlinePhotographer-blogille mielenkiintoista tilastotietoa yhtiön muistikortteja koskien. Insinöörin mukaan maailmalla käytössä olevista SandDiskin logoilla varustetuista muistikorteista kolmasosa on väärennettyjä.

SanDiskin aidot muistikortit ovat Toshiban valmistamia, mutta joka kolmas SanDiskin nimellä varustettu kortti on nimettömän valmistajan tuotos, joka saattaa ominaisuuksiensa puolesta erota paljonkin aidosta tuotteesta. Ongelmana ovat etenkin luvattua pienempi kapasiteetti ja esimerkiksi Class 4 -luokan hitaampi kortti myytynä Class 10 -kortin tarroilla.

Toisen raportin mukaan noin 70 prosenttia verkkohuutokauppa eBayssa myytävistä kaikkien brändien muistikorteista on väärennettyjä. Houkuttelevan halvasta hinnasta huolimatta muistikorttia halajavan on siis syytä harkita tarkkaan, ostaako korttinsa kiinalaismyyjän sijasta luotettavasta verkkokaupasta.

2 kommenttia

JokinPaha
Hiekkalevy?
Moilane
Samahan se on ostaa halpoja brändäämättömiä (tai kopioita) kiinan pojilta, jos ei nopeaa tarvitse. Kuitenkin jos laatua haluaa, niin tosiaan kannattaa ostaa kunnollisilta jälleenmyyjiltä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille