SanDisk on muistikorttiväärentäjien suosikkikohde

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

SanDisk on muistikorttiväärentäjien suosikkikohde
SanDiskin insinööri paljasti OnlinePhotographer-blogille mielenkiintoista tilastotietoa yhtiön muistikortteja koskien. Insinöörin mukaan maailmalla käytössä olevista SandDiskin logoilla varustetuista muistikorteista kolmasosa on väärennettyjä.

SanDiskin aidot muistikortit ovat Toshiban valmistamia, mutta joka kolmas SanDiskin nimellä varustettu kortti on nimettömän valmistajan tuotos, joka saattaa ominaisuuksiensa puolesta erota paljonkin aidosta tuotteesta. Ongelmana ovat etenkin luvattua pienempi kapasiteetti ja esimerkiksi Class 4 -luokan hitaampi kortti myytynä Class 10 -kortin tarroilla.

Toisen raportin mukaan noin 70 prosenttia verkkohuutokauppa eBayssa myytävistä kaikkien brändien muistikorteista on väärennettyjä. Houkuttelevan halvasta hinnasta huolimatta muistikorttia halajavan on siis syytä harkita tarkkaan, ostaako korttinsa kiinalaismyyjän sijasta luotettavasta verkkokaupasta.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

JokinPaha
Hiekkalevy?
Moilane
Samahan se on ostaa halpoja brändäämättömiä (tai kopioita) kiinan pojilta, jos ei nopeaa tarvitse. Kuitenkin jos laatua haluaa, niin tosiaan kannattaa ostaa kunnollisilta jälleenmyyjiltä.

Kommentoi uutista