Seagatelta langatonta tallennustilaa mukana kuljetettavaksi

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Seagatelta langatonta tallennustilaa mukana kuljetettavaksi
Seagate on julkaissut ulkoisen kiintolevyn nimenomaan mobiilikäytäjien tarpeita ajatellen. Omalla akulla varustettu GoFlex Satellite -levy sisältää WiFi-yhteyden, jonka avulla älypuhelimet tai tabletit pääsevät hyödyntämään 500 GB tallennuskapasiteettia myös kodin ulkopuolella.

Seagaten mukaan sisäänrakennetulla akulla laitteesta voidaan suoratoistaa esimerkiksi videotiedostoja noin viiden tunnin ajan ja valmiusajaksi luvataan 25 tuntia.

GoFlex Satellite sisältää USB 3.0 -väylän, jonka kautta tiedostot siirtyvät levylle vikkelästi. Laite myös lataa akkuaan USB-väylän kautta ollessaan kytkettynä tietokoneeseen.

Tällä hetkellä Seagate tarjoaa levyn käyttöä helpottavan mobiilisovelluksen Applen iOS-laitteille, mutta myös Android-versio on odotettavissa myöhemmin kesällä. Erillisen sovelluksen lisäksi levyä voi käyttää millä tahansa nettiselaimella varustetulla laitteella sisäänrakennetun selainpohjaisen käyttöliittymän kautta.
Hinnoittelussa Seagate antaa paljon painoarvoa levyn mobiiliominaisuuksille, sillä levy on hinnoiteltu julkaisunsa yhteydessä 199,99 dollariin, mikä on melko korkea hinta varsinaiseen tallennuskapasiteettiin nähden.

2 kommenttia

MoZar
Ihan kiva idea.. Mutten koe erityisen käytännölliseksi. Langattomuus on ihan jees, mutta en pidä kovinkaan mukavana ajatuksena, että kovalevystäni loppuisi akku.

---MoZar---

truecrypt
kyl muute vituttais ku akkuloppuis

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille