HTC:n seuraava tablet: Puccini

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

HTC:n seuraava tablet: Puccini
911HTC.com-sivusto on urkkinut HTC:n tuoreimpia ROM-tiedostoja ja löytänyt sieltä maininnan aiemmin tuntemattomasta Puccini-tabletista.

911HTC.comin tietojen mukaan Puccini on aiemmin julkaistua Flyeria kookkaampi. Näyttö on 10,1-tuumainen ja sen resoluutio 1280x800. Sisällä sykkii uusi kaksiytiminen Snapdragon-suoritin (MSM8660), jonka laskentateho on viisinkertainen ja graafinen suorituskyky nelinkertainen verrattuna alkuperäiseen Snapdragoniin. Lisäksi prosessori kuluttaa virtaa 75 prosenttia vähemmän.

Tabletiin on lisätty LTE- ja Magic Pen -tuet. Puccini tulee myyntiin Android 3.0.1 -käyttöjärjestelmällä, jota on muokattu Flyeristä tutulla Sense 3.0 -käyttöliittymällä. HTC:n on huhuttu julkaisevan Flyerin jälkeen ainakin kaksi tabletia tämän vuoden aikana. Niiden julkaisuajankohdan on arveltu olevan kesäkuussa.

1 kommentti

Thor1993
:OO Nyt meni Galaxy Tabin suunnittelu uusiks. Vähintäänkin erittäin kova kilpailija tuli tästä. HTC:sta myös vähän parempia kokemuksia.

Kommentoi uutista