HTC:n seuraava tablet: Puccini

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

HTC:n seuraava tablet: Puccini
911HTC.com-sivusto on urkkinut HTC:n tuoreimpia ROM-tiedostoja ja löytänyt sieltä maininnan aiemmin tuntemattomasta Puccini-tabletista.

911HTC.comin tietojen mukaan Puccini on aiemmin julkaistua Flyeria kookkaampi. Näyttö on 10,1-tuumainen ja sen resoluutio 1280x800. Sisällä sykkii uusi kaksiytiminen Snapdragon-suoritin (MSM8660), jonka laskentateho on viisinkertainen ja graafinen suorituskyky nelinkertainen verrattuna alkuperäiseen Snapdragoniin. Lisäksi prosessori kuluttaa virtaa 75 prosenttia vähemmän.

Tabletiin on lisätty LTE- ja Magic Pen -tuet. Puccini tulee myyntiin Android 3.0.1 -käyttöjärjestelmällä, jota on muokattu Flyeristä tutulla Sense 3.0 -käyttöliittymällä. HTC:n on huhuttu julkaisevan Flyerin jälkeen ainakin kaksi tabletia tämän vuoden aikana. Niiden julkaisuajankohdan on arveltu olevan kesäkuussa.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Thor1993
Thor1993
:OO Nyt meni Galaxy Tabin suunnittelu uusiks. Vähintäänkin erittäin kova kilpailija tuli tästä. HTC:sta myös vähän parempia kokemuksia.

Kommentoi uutista