Corsair päivitti SSD-asemansa huippuvauhtiin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Corsair päivitti SSD-asemansa huippuvauhtiin
Corsair on päivittänyt Force-sarjaansa uusilla malleilla, jotka tuovat lisää nopeutta yllättävänkin kilpailukykyiseen hintaan. Kolmannen sukupolven Force-sarjan asemat perustuvat SandForcen SF-2281-muistiohjaimeen ja ne käyttävät SATA 6 Gb/s -liitäntää.

Myös markkinoiden nopeimmaksi tituleerattu OCZ:n Vertex 3 -sarja perustuu samaan muistiohjaimeen ja ainakin paperilla Corsairin Force 3 saavuttaa saman nopeustason. Corsair ilmoittaa Force 3 -asemien peräkkäislukunopeuksien olevan jopa 550 MB/s ja kirjoitusnopeuksien 520 MB/s. 4 KB kokoisten satunnaiskirjoitusoperaatioiden määrä nousee 85 000 IOPS tasolle, mikä ohittaa OCZ:n tarjonnan 15 000 IOPSilla.


Huolimatta markkinoiden huippulukemia hätyyttelevistä suorituskykylupauksista Corsair on hinnoitellut Force 3 -asemat agressiivisen alas. 60 GB asema on hinnoiteltu 139 dollariin, 120 GB 219 dollariin ja 240 GB 499 dollariin. Oletettavasti hinnat ovat hieman korkeammat Eurooppaan päätyessään. Asemia odotetaan myyntiin tämän kuun aikana.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

2 kommenttia

Thor1993
Thor1993
No ainakin hinta/nopeus suhde kohillaan :O Hyvä julkasu.
Nikotiko
Nikotiko
Tälläsen ku sais tähän koneeseen.

Niin se keksi kompuroi.

Tsekkaa Flickr:ni! http://bit.ly/tQU0Iq

Kommentoi uutista