Intel uudistaa SSD-malliston yläluokan heinäkuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel uudistaa SSD-malliston yläluokan heinäkuussa
Huhtikuun lopulla verkkoon vuoti Intelin SSD-roadmap, jonka mukaan vuoden puolivälin aikoihin olisi luvassa uusia tehokäyttäjille tarkoitettuja SSD-asemia. VR-Zonen saamat tuoreet tiedot tarkentavat malliston uudistusajankohdan heinäkuulle.

Heinäkuulla ilmestyvä Lyndonville-koodinimellä tunnettu 710-sarjan SSD-asema korvaa X25-E:t. Uudistuksia tulee paljon, sillä Lyndonvillessä käytetään 50 nanometrin prosessilla valmistettujen yksisoluisten NAND-muistien sijaan 25 nanometrin MLC-HET-piirejä. Lisäksi tallennustilaa on saatu kuoriin moninkertainen määrä: 710-sarjan SSD-asemia tulee myyntiin 100, 200 ja 300 gigatavun ko'oissa – 400 gigatavun mallia ei tule aiemmista tiedoista poiketen.

Intelin 710-sarjan laitteiden hinta- tai suorituskykytietoja ei ole vielä saatavilla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille