Tom's Hardwaren artikkelit uudistuivat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu, | Kommentteja (1)

Tom's Hardwaren artikkelit uudistuivat
Tom's Hardware Suomi on tänään kokenut pienen muutoksen. Kyse on vasta sivuston uudistamisen ensiaskeleista, mutta pyrimme tuomaan uudistuksia seuraavien kuukausien aikana lisää. Käyttäjille näkymättömiä muutoksia sivustoon on tehty ja tullaan tekemään tasaisin väliajoin, mutta nyt julkaistu artikkelikommentointi on ensimmäinen näkyvä ominaisuus uudistuvasta sivustosta.

Käyttäjiltämme kerätyn palautteen perusteella kommentointi on tärkeä osa artikkeleita. Kommenttejen lisääminen onnistuu nyt artikkelisivujen alalaidasta joko sisäänkirjautuneena tai uusille käyttäjille suoraan syöttämällä haluamansa käyttäjätunnuksen ja sähköpostiosoitteen. Artikkelikommentointi mukailee pitkälti uutiskommentoinnista tuttua kaavaa.

Tom's Hardware Suomen artikkelikokeilmista löytyy pitkälti toista sataa eri PC-tekniikan osa-alueisiin liittyvää artikkelia ja opasta. Uusia artikkeleita julkaistaan viikottain.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Thor1993
Hyvä, että sivua uudistetaan ja kunnellaan mielipiteitä. Toivottavasti lisää keskustelua kommenteissa :)

Kommentoi uutista