AfterDawn logo

Piparkakku-Android saapuu alkuperäiseen Galaxy Tabiin

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Italialaisen Androidiani-foorumin (Google translate) käyttäjät ovat raportoineet Samsungin aloittaneen Android 2.3.3 -version jakelun alkuperäiselle Galaxy Tab -laitteelle (P1000). Seitsemän tuuman kokoinen Galaxy Tab oli yksi ensimmäisiä Android-tabletteja ja julkaisun hetkellä se oli varustettu lähinnä puhelinkäyttöön tarkoitetulla Android 2.2 -käyttöjärjestelmällä.

Raporttien mukaan päivitys tapahtuu Samsungin KIES-sovelluksen avulla, mutta ilmeisesti päivitys on tällä hetkellä tarjolla vain italialaisille käyttäjille. Uutiset ovat silti hyviä myös suomalaiskäyttäjien kannalta ja uusi versio saapunee muuallekkin Eurooppaan tuota pikaa.

Aiempien tietojen valossa nyt saapuva Android 2.3.3 tulee olemaan laitteen viimeinen virallinen päivitys, eikä laitteeseen ole luvassa nimenomaan tablet-käyttöön suunniteltua Honeycomb-versiota tai loppuvuodesta saapuvaa Ice Cream Sandwichiä.


2 KOMMENTTIA

Thor19931/2

Kuinkas pian tää update sit ois tarkotus vetää pois markkinoilta ;)

ArttuH5N12/2

Sampan tuntien, ongelmat ilmenee hyvin nopeasti.

Ja miksi piparkakku? Eikö honeycomb olisi fiksumpi? Vai eikö laitteessa riitä puhti pyörittämään sitä sulavasti, sekin voi tietysti olla.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT