PowerColorilta kahden piirin Radeon HD 6870

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

PowerColorilta kahden piirin Radeon HD 6870
Seuraavaa näytönohjainsukupolvea odotellaan vasta vuoden lopulle, mutta sillä välin sopimusvalmistajat esittelevät omia erikoisratkaisujaan. PowerColor on huhujen mukaan tuomassa markkinoille kahdella Barts-piirillä varustettua näytönohjainta.

PowerColorin kahden Radeon HD 6870 -piirin näytönohjaimessa on 1 Gt GDDR5-muistia, ja virtansa se saa kahdesta 8-pinnisestä lisävirtaliittimestä. TechPowerUpin kuvassa ei ole vielä jäähdytysratkaisua, mutta luultavasti jäähdytys toteutetaan useammalla tuulettimella ulospuhaltavan ratkaisun sijaan.

Epäilemättä monet valmistajat ovat esittelemässä omia erikoisratkaisujaan Computex-messuilla kesäkuun alussa, vaikka suurimman huomion vieneekin AMD:n ja Intelin suoritinalustat. Tuplapiiriratkaisuja ollaan nähty useasti aikaisemminkin messuilla, mutta monesti nämä ovat jääneet lähinnä kuriositeetiksi tai kadonneet tuhkana tuuleen messujen jälkeen.

2 kommenttia

Thor1993
Hyvällä hinnalla voi olla hyvinkin kilpailukykynen malli.
Tosin ainahan noissa 2 ytimisissä syteemeissä kuuluu olevan ongelmaa vai liekko jotain vanhan ajan uskomuksia jota ei nykysin enään tapahdu..
Anonymous User
Wow, thatÂ’s a really celevr way of thinking about it!

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille