Windows 8 palvelinversio vuodettiin nettiin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Windows 8 palvelinversio vuodettiin nettiin
Tulevasta Windows 8 -käyttöjärjestelmästä on vuotanut julki jo useampia versioita ja nyt on ollut Windows Server 8 -version vuoro. Kokeiluversio löytynee Internetin torrentsivustoilta, mutta käyttäjäraporttien mukaan kyseinen versio on erittäin buginen.

Uusin pääosin palvelinkäyttöön tarkoitettu 64-bittinen Windows Server 8 ei juuri paljasta lisätietoja, mutta se on kuitenkin ensimmäinen julkisuuteen saapunut Milestone 3 -versio ja 7959-numerollaan tämän hetken tuorein vuotanut Windows 8 -versio.

Aiempien versioiden myötä on kuitenkin paljastunut jo mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka tullaan näkemään lopullisessa versiossa. Edellinen 7955-versionumerolla varustettu Windows 8 -vuoto paljasti esimerkiksi tietoja Microsoftin suunnittelemasta Windowsiin integroitavasta sovelluskaupasta. Nykyisten tietojen mukaan Microsoft kutsuu kauppaa Windows Store -nimellä.

HTML5-pohjaisesta kaupasta on mahdollista asentaa sovelluksia suoraan käyttäjän koneelle selaimen välityksellä. Kaupasta ostetut sovellukset ovat myös käytettävissä käyttäjän muilla koneilla, johon on kirjauduttu samalla Windows Live -tunnuksella.

Geek.com-sivusto sai aiemmin käsiinsä Windows Store -kaupan oletetun logon.

1 kommentti

ArttuH5N1
Synaptic-tyylistä ratkaisua tässä on odoteltukin. On se vaan niin pirun kätevä.

E: Tai sanotaanko oikeasti kätevää pakettienhallintaa. Termeistä kun en ole niin varma...
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. toukokuu, 2011 @ 17:43

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille