LG:ltä ohutreunaisella näytöllä varustettuja kannettavia

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

LG:ltä ohutreunaisella näytöllä varustettuja kannettavia
Viikko sitten saimme kuulla Acerin siirtyvän 14-tuuman kannettavissa LG:n valmistamiin ohutreunaisiin Shuriken-näyttöihin. Nyt LG on myös itse tuomassa markkinoille kaksi uutta kannettavaa 14" ja 15" Shuriken-näytöillä ja Sandy Bridge -suorittimilla varustettuna.

LG:n Shuriken näyttöjen ansiosta 14" malli on fyysisiltä mitoiltaan vastaava aiempien 13,3" mallien kanssa. 14" mallissa näytön paksuus on vain 4,5 mm ja 15" mallissa 4,7 mm. 14" P430 painaa 1,94 kg, ja sen isoveli P530 2,2 kg. LG käyttää kannettavissaan myös harjattua alumiinia, joten ultraohuiden mallien pitäisi myös olla kestäviä. Sandy Bridge -suorittimien lisäksi kannettavista löytyy myös Nvidian GeForce GT520M -näytönohjain.

LG ei ole vielä julkaissut tarkempia speksejä tai hintoja, mutta P430 on tulossa Eurooppaan toukokuun lopulla, ja P530 kesäkuussa.


Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

1 kommentti

Thor1993
Thor1993
Ompa se kivan näköne ku o noi kaposet reunat :O
Muutenki iha tyylikkään olone laite. Sit vaan oottelee niitä erillisiä fullhd-tason näyttöjä tällä tekniikalla..

Kommentoi uutista