Mitsubishiltä 23" 3D-näyttö IPS-paneelilla

Kirjoittaja Panu Roivas,

Mitsubishiltä 23" 3D-näyttö IPS-paneelilla
Japanilainen Mitsubishi on julkaissut ensimmäisen IPS-paneelilla varustetun 3D-monitorin Japanin markkinoille. Diamondcrysta RDT233WX-3D tulee Japanissa myyntiin 30. toukokuuta 52 800 jenin hintaan.

3D-monitorit ovat pikku hiljaa kasvattaneet osuuttaan myydyistä näytöistä hintojen laskettua inhimilliselle tasolle, mutta tähän mennessä kaikki tietokonekäyttöön suunnatut 3D-monitorit ovat käyttäneet TN-paneelia. Paremmalla paneelilla varustettua näyttöä on sen sijaan jouduttu odottelemaan, sillä nykyisiä IPS ja VA -paneeleita on pidetty liian hitaina 3D-käyttöä varten.

Mitsubishin näyttö tukee 3D:tä HDMI 1.4 -liitännän kautta, ja sen mukana tulee myös 3D-aktiivilasit. Kahden HDMI:n lisäksi näytöstä löytyy DVI- ja VGA-liitännät. Giga Clear II -kuvaprosessorin ansiosta näytössä on myös kuva-kuvassa -toiminto. Mitsubishin monitori jää luultavasti Japanin markkinoille, mutta se antanee kuitenkin toivoa niille, jotka vielä odottavat laadukkaampaa 3D-elämystä ennen OLED-näyttöjen tuloa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille